fredag 30 januari 2009

Fredag idag?

En liten fågel har viskat i mitt öra idag att det redan är fredag! Stämmer det? Är det sant?

Shit vad hände???

Det var ju fredag nyss ju! Jag och Alexandra fixade käk och hon meckade ihop världens största, godaste kaloribombs efterrätt!

Fattar nada liksom. Vad blir tiden av?Det känns som om det var igår jag satt och bofflade i mig en stor fet semla med min BP (Bloggkompis) Maria som var i Stockholm på en utbildning tidigare i veckan och fick en stund över för mig och promenad och fika på stan.

Jag har precis kommit hem från underbara Gotland och dess underbara befolkning där jag varit i några dagar och arbetat. Denna lilla fågel sitter alltså här på min axel och kvittrar glatt i mitt öra att det är fredag igen;-)

VA? Fredag! Då blir det mys med familj igen! Då blir det gott käk, gott vin och bastu igen!

TJOHO! HÄRLIGA FREDAG ÄR HÄR IGEN!

9 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Jodå, fredag it is:) And it's lovely.
hur kan du vara så smal, med alla de kaloribomber du visar upp här! Orättvist kallar jag det!
kram och njut av att du kan äta!!!

Ika sa...

En kollega kommenterade att hon fick en semla med mandelmassan i grädden när hon var i Södertälje. Hur var din grädde på din semla?
Vi gillar semlan med mandelmassan o grädden för sig väldigt mycket blev lite snopen när den var annorlunda.

talludden sa...

Som den gamla tävlingsdansare jag är måste jag nynna på fredagkväll!
Fredagkväll vilken härlig kväll, fredagkväll när du och jag får va tillsammans...
Streaplers gamla dänga...
Sånna störningar har man när man tävlat till dansband...

Familjen Eriksson sa...

Tack själv!

Saknar både dig och semlan (men inte tanten i kassan!).

Ha en otroligt bra fredag!
Hälsa både Alexandra och Ludde, och Rebecca i helgen.

Kramis!

Karlsebakken 37 sa...

Jag vet, det är sant! DET ÄR FREDAG!! Halle-f*ing-luja!! ;) Imorgon ska jag klippa mig och sen ska vi hälsa på vänner resten av helgen, ska bli supermysigt!!

Och vet du vad - nu som tvättstugan är (nästan) helt på plats så är det faktiskt bastun nästa. Snart kan vi också fira fredag i vår egen bastu - det ska inte bli helt fel...

De där semlorna ser förövrigt heelt underbara ut, får riktig abstinens nu... Semlor finns nämligen inte i Norge, med mindre att jag gör de själv då. Och det pallar jag inte. Ännu. Men om jag ser på din bild ett par gånger till så är det inte helt omöjligt att det blir en sväng upp till affären...

Ha en superskön helg nu vännen, stooor kram!

Lyckan Vinkel sa...

Ja herregud vad fort veckorna går. Jag ska jobba hela långa helgen. Inte så kul. Men det går. Men man vill ju hellre vara hemma med familjen o mysa. Men det får bli en annan helg. Jobbar nämligen nästa oxå. Men helgen efter det är vi i huset!!!! Jippiiiiiiiiii!!
Ha nu en skön helg.
Kram Jessica

Charlottas hemmaplaner sa...

Visst är fredag den bästa dagen i veckan!!! Jag går alltid och tränar yoga på lunchen på fredagen och efter det så får jag den där härliga nästan-helg-känslan.

Jag var inne på Leenas blogg och såg att du spekulerade i min ålder. För att svara på frågan så måste jag ju kolla hur gammal du är. Sagt och gjort. Kollade din profil och såg att det fanns något som hette zodiakår. Du var ORM. Que? Efter mycket gogglande så fick jag i alla fram att jag faktiskt är äldre än dig. Jag är en hare - så nu vet du ;-)

Nu skall jag bara jobba klart, sedan raka vägen hem och fixa mys. Och den traditionella fredagsdrinken.

Kram

//Charlotta

Helena sa...

Visst är det härligt att det är fredag.Innebär ännu en helg i huset.Två veckor till inflytt.Härligt.Hoppas att du får en härlig fredag med lite gott vin ,god mat och bastu.Mysigt.
Ha det!

Kramisar Helena

Christina sa...

Visst är det härligt när det är fredag, synd bara att man jobbar. Men du, ha en bra helg! //Christina