onsdag 21 januari 2009

Heja, heja

Har varit och kollat på våra tjejer som har spelat seriematch hemma ikväll mot Täby. Ännu en match, ännu ett derby och ännu en seger.

SHIT vad våra tjejer är bra!

Kolla in det här. Det ser ganska bra ut va;-) Om ni scrollar ner på den sidan ser ni även att vi har flera tjejer i topp i poängligan.

Mer att läsa finns här och här.

Vilket lag var det nu Lundinskan hejar på tänker kanske ni?

Jo, Balrog förstås;-)

Nattinatti!

3 kommentarer:

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Grattis till seger:)
Det är så skoj att kolla på den idrott ungarna håller på med, och hejja på laget!
Min äldste som fyller 15 i år spelar fotboll samt innebandy, den yngre fotboll, men han är bara 7 år så det är först i år som det blir många matcher.

Har också kikat in på några av de bloggar du nämner här nere i ett inlägg. Får verkligen en att känna sig lyckligt lottad som är förskonad (hittills och för alltid hoppas jag!!!) från dystra besked i närmsta familjen. Barnens farmor har haft bröstcancer och senare cancer i en lymfknuta men nu har det gått över 5 år så hon ska ju vara frisk. Men visst finns alltid tanken där!

Hoppas din dag blir toppen!

Det blir inte min....suck....Minstingen fick magsjuka inatt och kräks fortfarande en gång i timmen...uuuuhaääää....nu är det bara för oss andra att vänta och se om vi också blitt smittade.
Storebror fick också stanna hemma, så det inte sprids i hans klass också om han blitt smittad.

Det kändes svårt för mig i alla fall att undvika smitta, i natt när jag torkade kräks och höll i pannan!!
Håll tummarna!

Susanne

Anonym sa...

IMPONERANDE! Det är väl inte så många matcher kvar nu heller va? Hoppas det håller hela vägen nu!!

Satt igår och läste om Madde och hennes mamma Anne. Blev så oerhört berörd av deras öde... så det blev ett riktigt känslosläpp med många tårar... Jag fascineras ändå av hur stark Anne var och vilken oerhörd positiv inställning till livet de båda hade. När man läste om kvällen när Madde gick bort och Anne skriver om vilken fantastisk helg de har haft! Att kunna se det så, eller rättare sagt, att välja att se det så tycker jag är så oerhört starkt. Det är lite stärkande och gott för själen att få ta del av deras öden även om det också känns tungt. Man får sig ju onekligen er rejäl tankeställare om hur skört livet kan vara och hur oerhört tacksamma vi ska vara för allt vi har.

Hej hopp, här kastar vi oss mellan ämnena... men det är ju härlig att vi kan vara både djupa och totalt überytliga om en massa världsliga ting...

Hur som helst, en stor stor kram till dig som har ett sådant stort och varmt hjärta!
Kram Malin

Familjen Eriksson sa...

Hejsan!

Du, vad gör du efter 13.00 på tisdag? Då slutar min kurs i storstan nämligen... och jag måste ju inte kasta mig på första tåg hem ifall du är ledig och vill ta en semmel-fika med mig.

Kramis
Maria - mogidi