torsdag 15 januari 2009

TACK !!!

Tack, tack TACK alla ni som "tyckt till" ang mitt "stora" dilemma med vilka kontakter jag ska ha i köket. Jag har verkligen värdesatt alla era åsikter, tankar och funderingar.

Vad vore jag utan er;-)

Jag har efter mången fundering fram och tillbaka och hela tiden med era åsikter i åtanke tillslut bestämt mig för att behålla de rostfria som vi haft hela tiden.

Visst var de nya snygga och så, och visst hade de samma stil och stuk som de övriga i huset, men när jag tänker efter så lever köksbänken/köksdelen lite sitt eget liv. De rostfria smälter in bra med det övriga rostfria i köket. Dessutom så har jag ju väldigt "nära" till en Elektriker så jag antar att om jag skulle ångra mig senare så får jag de andra elutagen uppsatta i ett nafs ändå;-)

Jag vill även passa på och tacka alla som skrivit så fina kommentarer till inlägget som handlade om min Rebeccas album, och dessutom hälsa alla "nya" kommenterare hjärtligt välkomna. Det är så roligt att se vilka som läser min blogg.

En annan bloggare, Petronella med bloggen Tinnar och torn har jag faktiskt umgåtts med i eftermiddag. Vi har botaniserat i allehanda inredningsbutiker, fikat och babblat örona av varandra. Super trevligt har vi haft det.

Om ni undrar hur det kommer sig att jag börjat "dejta" Pellis kan ni läsa om det i inläggen som ligger under etiktten "bloggvänner".Här ser ni Pellis på jakt efter en lampa....Vad tror du om den här Maria?..... frågar hon mej medan jag smyger fram min kamera;)
Så här glad blev hon över att jag prutat ner hennes nya fina köksradio (som hon själv får visa på sin blogg) med 200 spänn!!!

Nu måste jag iväg igen. Ingen rast ingen ro. Ikväll är det derby. Vårt damlag Balrog möter Huddinge borta klockan sju. Nu är det brådis.......

Tjingeling

9 kommentarer:

Charlottas hemmaplaner sa...

Verkar som du och Pellan haft en härlig shoppingtur.Kunde just tro att du var en hejare på att pruta också! Det är nog inte bara jag som är avis. Både på shoppingen men framför allt på att träffas!

Bra att du till sist tog ett beslut om ditt ilandsproblem. Det där med att ha "nära till elektrikern" var verkligen roligt ;-)

//Charlotta.

Helena sa...

Hej Maria
Verkar som ni haft en bra dag.
Alltid kul att shoppa.
Skönt att du har ett ilandsproblem mindre.Hihi.
Ha en trevlig kväll.
Kramisar Helena

Ika sa...

Oooo så du har varit i farten o shoppat igen. Blev det något som du vill visa oss?

Karlsebakken 37 sa...

Jasså - här har man internetproblem ett par dagar och vad händer!? Jo, Lundinskan tar och bloggar iväg som aldrig förr!! Så kul att hitta massor av olästa inlägg - too bad att jag inte kan bjuda på det samma tillbaka... ;)

Äntligen hemma igen så nu sitter jag i soffan och gottar mig, blogging blir det imorgon igen.

Vilka fantastiska album du har gjort till Beckisen! Så höll jag på med mina album förr också, nu har jag inte framkallat kort sedan jag köpte min första digitalkamera 2002. Kanske det blir dags att ta tag i det igen!

Och för att avsluta så tycker jag bägge varianterna är fina, men jag hade nog gått för de som du inte tog... Men men, så småningom ska nog våra brytare bytas ut här hemma också och då lär jag vara lika förvirrad jag också... :)

Ha en bra kväll/fredag (beroende på när du läser det här!) så hörs vi snart igen!

Kram kram!

Lösvirkesbyggarna sa...

Kul med shoppingrunda!
Var tvungen att gå in och läsa historien om hur ni träffades, trots att jag har läst den förut. Så modigt av er och kul att få en verklig person till kommentarerna. Ska se om jag vågar mig på något sådant i framtiden...
Måste också säga att du har gjort ett fantastiskt album! Jag har länge tänkt göra detsamma för mina pojkar. Det är långt kvar till studenten så jag får fundera på ett annat upplägg.
Kram Anna

ColonialEast sa...

Hej Maria!
Vad kul att du och Petronella fick en liten shoppingdag tillsammans. Blir riktigt avundssjuk:-)
Och tusen tusen tack för erbjudandet att hjälpa till när vi är mitt uppe i värsta röran här hemmea. Du är för gullig!! Som tur är har jag haft min lillasyrra här så det har löst sig relativt bra.
Hör av dig nästa gång du är i närheten. Kanske en innebandymatch i krokarna? Skulle vara kul att ses.
Kram, Petra

Anna och Tobbes Blogg sa...

Jag tycker att du gjorde rätt val! Skönt med ett i-lands problem mindre ; )Hi hi hi

Tinnar och torn sa...

Hahaha...maj gadd...undertecknad är lika snygg på bild som alltid..hihi...varför kan jag aldrig se normal ut???

Du... han blev väldigt nöjd med radion. Han hälsar och tackar så mycket för det andra med....allt var uppskattat men kanske framförallt stängerna och de små påsarna (kryptiskt värre)- Jaså de vann...de är duktiga de där ELIT-nivå-spelarna ;o) Stort grattis!

Jo fler shoppingturer blir det absolut....och kanske framförallt mer fika och snack!! ...nu vill dottern snart ha tillbaka sitt trådlösa så nu får jag öka takten :o) Sitter i tornet med ljusen tända och lite stämmningsmusik på radion.. lääääängtar tills jag kan blogga med eget nät o utan stress....Kraaaaam så länger Princess Petro/azohl??? eh nähe inte jag inte!!

Familjen Eriksson sa...

Hejsan!

Jaha ja, ni körde det nyttiga stuket. KNASIGT...

Pellis kan verkligen konsten att se lite drogad ut på ett väldigt gulligt vis ;)(inte ta illa upp nu , det är sagt med kärlek!)

Eftersom jag röstade på att de gamla uttagen skulle vara kvar tycker jag självfallet att ditt val var mycket bra!

Krämkram