måndag 3 mars 2008

Kakel & Klinkers

Idag var det inbokat möte hos kakelspecialisten där jag skulle få träffa en säljare som heter Carina.
Inspirationen var inte direkt på topp. Jag har blivit lite trött på alla beslut som måste tas (angenäma problem jag vet) Det är inte lätt för mig för vår tonåring är inte så intresserad och Luddes och min almenacka är i princip omöjlig att synka. Därför är det jag som mestadels får kuska runt och känna, klämma, titta, prelboka för att sedan visa Ludde vad jag bestämt och sedan beställa/boka.
Därav min brist på inspiration denna dag. Måndagar är dessutom en jobbig dag för besluttagande då jag i regel är svintrött efter helgens aktiviteter.

Vart tog helgerna där man återhämtar sig efter tuffa arbetsveckor vägen?

Hur som helst, väl hos Kakelspecialisten så träffade jag Carina för första gången och jag hoppas att alla ni andra som bygger nytt eller står i begrepp att renovera era badrum får den fantastiska hjälp jag fick. Det är så skönt med människor som direkt förstår vad man är för en person och vad man har för smak och är ute efter.

En bättre service kan man inte få!

Carina förstog precis hur jag tänkt mig och lotsade mig tålmodigt igenom sortimentet och gav mig många tips och råd. Jag har inte helt bestämt mig för vad vi ska ha ännu, men bilden har klarnat upp rejält tack vare Carina.

När vi gick där i butiken fram och tillbaka kvittrandes som två skolflickor och spånade på olika kakelvarianter till badrummen kom det fram en grinig gammal gubbe och skällde ut Carina! Han menade att hon pratade för högt! Herregud, jag hade tillbringat en timme med Carina och utan att vara hörselskadad på något vis eller inte varit längre ifrån Carina än 50 cm så upplevde då inte jag att hennes röst var för hög.

Vilka konstiga människor det finns! Han tålde nog inte glada kvinnor! Han tål nog inte kvinnor överhuvudtaget. Skitgubbe! Komma här och försöka förstöra mitt lyckorus! Komma här och vara elak mot världens bästa kakel & klinkers försäljare.

Apropå "skitgubbe" så kom jag osökt att tänka på min egen gubbe. När han kommer hem i sin arbetsstass så är han en riktigt skitig gubbe efter slit och släp på de byggen han jobbar på.

Ikväll ska jag presentera för Ludde hur jag (och Carina) tycker att det ska se ut i vårt nya hus.

Återkommer med dom slutgiltiga valen;-)

Inga kommentarer: