lördag 19 september 2009

Min helg

Hej på er...

tack för att ni som gav er "till känna" gav er "till känna" i mitt tidigare inlägg. Tack även till er andra som jag mer än väl sedan tidigare redan "känner till" ...;-)
.
Det var ju inte så att jag skrev det inlägget för att få en massa komplimanger och så. Jag var bara nyfiken på vilka det är som kikar in här. Men komplimanger är inte fel och de tar jag till mig. Tack så mycket för alla fina ord!
.
Tycker ändå att det är konstigt att det "bara" trillade in 26 kommentarer med tanke på att det ändå snurrar runt en uppskattningsvis ca 500 pers här... dagligen?!?!
.
Jag ska ta och göra om/lägga till i min länklista inom en snar framtid. Bara jag får tid och ro till det.
.
Nu är det helg, och med den en himlans massa kul aktiviteter. Alexandra har seriepremiär X 2 vilket innebär två elitseriematcher för mig att sitta och glo på. Nu börjar resan mot att försvara guldet. Ludde ska för första gången under vårt snart 20 åriga förhållande INTE pyssla med någon innebandy alls. Det skall bli intressant och se vad det gör med vårt förhållande?
.
Ikväll ska jag på tjejmiddag hos bästa vännen Marie. Vi har blivit indelade i matgrupper och det har fallit på min lott att ansvara för efterrätten. Jag har fuskat kan jag erkänna. Alexandra har fått svänga ihop något åt mig nu på morgonen som jag ska ta med mig ikväll. Men säg inget till någon;-)
.
Mellan matcher och tjejmiddagar tänkte jag försöka pyssla vidare med mina stenar och med alla mina planer jag har för framsidan. Får se vad jag hinner med.
.
En trevlig helg önskar jag er alla.
.
Ching chong.
-
Tillägg:

Det ser kanske illa ut att skriva att jag "bara" fått 26 kommentarer. Självklart tycker jag att responsen är kanon! Det jag menar är att av de dryga 500 som läser mina rader så ter sig ju faktiskt 26 som lite. Särskilt som flertalet av de 26 redan är "kända" av mig.
.
Det var bara så jag menade. Jag är INTE otacksam på något vis.

13 kommentarer:

Charlotta sa...

Hej Maria!

"Bara 26 kommentarer.." Det är väl inte dåligt? Jag tycker i alla fall att det är en fantastisk respons!!!

Jag får ofta noll eller enstaka kommentarer trots att jag vet att jag har många som läser. Lite småtrist. Fast jag är också extremt dålig på att kommentera hos andra så jag får skylla mig själv...

Jag tror att många gör precis som jag gör. Man tar en snabbrunda i de bloggar som man känner till när man har en stund över. Några sekunder på varje blogg för att kolla läget. Ofta har jag inte ens tid att läsa ordentligt utan scannar bilderna bara och då hinner man inte skriva några kommentarer heller.

Sug åt dig av all respons och din besöksstatistik! Fortsätt i samma stil!!!!

Ha en solig och trevlig helg!

//Charlotta.

petra sa...

Låter trvligt med tjejträff och man får ta med sig en maträtt att bjuda på.

OJ, ska Ludde inte ha något med innebandy alls att göra. Hur ska det kännas, vad ska han gör amed all överbliven tid??????hihihihih

Men han har ju många fina medaljer både på dam och herrsidan.
Gå på matcher är ju oxå kul.

ha en supertrevlig helg
kram

Familjen Eriksson sa...

Oj, har Ludde inget att göra på kvällarna? Akta er så ni inte får en "sladdis"...

Hahahahaa det blev ju lustigare än beräknat. Ursäkta Ludde, men det vore väl otroligt roligt om elektrikern fick en sladdis. Hahahaa

Marre/Lillsyss sa...

Fuskat med efterrätten !!!! Det låter inte likt dig:-) Men som sagt har Blå gjort den är jag säker på att den är precis lika god som om du skulle stått vid spisen/ugnen själv !!!! Se upp bara så att hon inte tar den med sig, brun gillar efterrätter hon också och vad jag förstår så ska de också ha tjejmys ikväll. Kram Miss you

Cindy sa...

Åh jag läser ju :-D Missade förra inlägget. Kram

Anonym sa...

OK..jag lär väl bjuda på mig själv jag åxå. Jag följer din blogg varje dag. Jag ser alltid fram emot vad du har att berätta. Jag förstår bara inte hur du har tid och ork att fixa så mycket och sen blogga. Jag får nästan ångest av hur duktig du och alla bloggare är. Jag jobbar som inredare till vardags, men hemma är jag nog lite bohem..hellre gammalt än nytt. Men jag är super impad hur fint ni har fått det. Jag gillar din blogg för att du är rolig när du skriver..spontan lite pippi långstrump över dig. Jag lovar att jag ska slänga in en kommentar lite då och då i fortsättning så att du inte tröttnar på att blogga.
Många lördagskramar Anna-lena(jag är anonym för jag vet inte hur man gör annars)

Byvägen sa...

Nu har jag nog kommit på hur man gör// Anna-lena

Unknown sa...

Hej!
Jag är väl en av de som inte lämnar kommentarer varje gång jag går in, även om jag går in varje dag. Jag har tipsat massor av kompisar att gå in på din sida, för du är så galet rolig i dina inlägg. Snacak om att bjuda på sig själv. Sedan måste du ge din man en eloge för att han verkställer alla dina infall med ex.plocka bort sten så att du skulle få plantera blommor...han är ju underbar som ställer upp. Du uppskattar vl gubben!!!
Jag har en snickarglad och underbar man som bygger på vår nya stuga, varje ledig stund. Man måste nypa sig själv för att se att man har haft tur.
Ha det så gott. Hasta!
Annelie Andersson i Sundsvall
http://radhusochstuga.blogspot.com

Joy sa...

Hej, Jag är en av alla som regelbundet besökt din blogg det senaste halvåret- men jag har aldrig fattat hur jag lämnar kommentarer... Bättre sent än aldrig! Främsta anledningen att jag hittade dig/er är att jag och min familj precis ska bygga nytt hus och vi har fastnat för Trivselhus. Förutom att dina inlägg gett mig många skratt så har de framför allt inspirerat mig! Vi känner oss nöjda med vårt val av hustillverkare men tar tacksamt och gärna emot tips från er! Vi kommer bygga ett enplanshus i formen av ett H. Tusen, tusen tack för dina härliga inlägg med så mycket värme och humor!
Johanna från Norrland!

Anna LB sa...

Apropå ge sig tillkänna! Jag _tror_ att jag kommenterat men är inte säker!
Jag kikar in ibland, har hittat hit via Pernilla (med det fina nybyggda svarta huset). Jag gillar tonen i din blogg och förstås huset och trädgården.
Jag gillade även gästbloggaren skarpt i somras.
Jag kikar kanske in var fjortonde dag ibland och sedan kanske flera dagar i sträck om tiden vill sig.
Tack för en fin blogg :-)

Chatarina sa...

Hejsan!

Jag är en av de som kikar in och kollar, men tar mig tyvärr inte tid att kommentera, fast jag vet vad roligt det är o få kommentarer.
skäms på mig.
Men jag tycker att du har det så fint. Man får så mycket inspiration när man varit här. Just nu kollar jag din planteringsgrop. Ur snygg.

Jag såg att du träffar Anna Bok ibland. du får hälsa från sysslingen i Karlskoga.

Ha det gott
Chatarina

Karlsebakken 37 sa...

Ahh, missade förra inlägget - lägg till mig till de andra 26!! Även om det blir vääldigt snabba läsrundor och pinsamt dåligt med kommenterande nuförtiden så försöker jag kika förbi så ofta jag bara kan. Och faktum är att jag tänker på er bloggsystrar jätteofta! Typ "undrar vad de gör nu?" Säkert lite knäppt men ni har ju blivit en del av mitt liv och vardag!

Ojoj, är klockan redan 23?? Gotta go, måste försöka få lite sömn innan det är dags för "nattamat" för lilla grodan (aka Kermit i sin gröna pyjamas - ska ta kort och visa en dag!).

Ha en toppenvecka nu, massor av kramar från Tønsberg!

Erika sa...

Hade varit överlycklig om jag visste att jag skulle få min sambo för mig själv under höstens mörka timmar. Tänk va många mysig fredags kvällar i bastun ni kommer få. Sen har ni ju varje lördagkväll också! AAaaa mys pys.....själv blig jag glad om jag hinner få en fika o äta middag med sambon o kanske få en kram eller puss innan han snickrar vidare. Usch börjar redan sakna värmen från vår kammin.