torsdag 3 september 2009

Sjön suger

Jag har alltid varit känslig för rörelser. Har sedan liten lätt blivit åksjuk av minsta lilla. Många spypåsar har jag fyllt i mina dagar. Många golv i diverse åkdon har fungerat som liggplats åt mig. Mången hand har jag hållit i då det varit som värst.
..
Tydligen så har jag istället utvecklat ett sjujäkla balanssinne...för jag kan ju gå rakt. För det mesta:)

Igår åkte jag över till Visby från Nynäs. Väderrapporten skvallrade om blåst och därför preppade jag mig med min åksjukearsenal. Piller, handledsband och annat jox.

Jag lade mig i en soffa invid mina kamrater (ville inte sitta i en vilstol själv) och somnade på stört. Skönt. Då slapp jag känna av gungeriet. Väl framme gjorda jag ett par kundbesök med ett yr/ny-vaket fejs. Mina kunder är vana vid detta laget:) Har rest på Gotland i nio år nu.

Igår kväll skulle vi ut och käka. Jag och mina leverantörskompisar. Klockan nio kändes det som om någon slog mig med en klubba i huvudet vilket fick mig att bryta upp tidigt för att gå upp till mitt rum.

Jag hann knappt fila nötterna klart innan jag åter igen slocknade in.

Snacka om att sjön suger. Suger musten ur mig!

NU är jag vaken och pigg. Nu ska jag ut till Kronholmens golfbana och serva 50-talet kunder i den årliga tävlingen.

Ikväll ska jag försöka hålla ut längre än till nio;)

2 kommentarer:

Ika sa...

Hoppas på bättre väder än gårdagens stormvindar!

Charlotta sa...

Vilket öde att vara så sjösjuk och åka till Gotland var och varannan vecka... Du verkar ju i alla fall ha hittat ett sätt som funkar för dig. Har du testat piller och plåster?

Nu är det fredag!!! Tjohooo! Inte en dag för tidigt...

Kram //Charlotta.