måndag 21 september 2009

Nada=Inte ett skit

För er som inte redan visste det innan kan jag informera att Nada är ett spanskt ord som på svenska betyder just inte ett dugg.

Varför jag valt Nada=inte ett skit till överskrift till detta inlägg beror helt enkelt på att jag gjort just NADA i helgen. Inte ett skit. I alla fall nada att redovisa i pyssel-piff-fixa sten och annat meckilemeck här hemma.

Nu har jag iof sig bedrivit helgen med en massa annat, men som sagt NADA på hemmafronten. Det behövdes kan jag säga. Att göra nada här hemma.

Jag blev nästan stressad själv efter att ha läst alla era kommentarer där ni skriver hur impade ni är på vår hurtighet. Herregud ! Vilken fart vi måste ha haft. Blir trött bara jag tänker på det och läser hur ni uppfattar oss....:)

I helgen har jag hejat på min lill-fis Alexandra under hennes bägge matcher. Det gick bra. Mycket bra. Två vinster och sex poäng. Najs.

Sedan var jag ju på tjejmiddag i lördags. Hur kul som helst. Vi måste göra sånt oftare. Vi har alla så mycket för oss och vi tar oss helt enkelt inte tid för kuligheter i samma utsträckning som förr längre. Mera sånt! Och kakan jag skulle göra men lejde bort till Alexandra blev kanon! Tyvärr så genomskådades min bluff:( Men god var den och cred till den som cred förtjänar. Alltså...bra jobbat Alexandra!

På söndagen låg jag en stund på min gräsmatta i en härlig septembersol och kollade in grannarna medan de målade på sitt förråd. Från mitt utkik kunde jag styra dem och påpeka vart de missat. Haha, så enerverande det måste varit för dem. Fast jag tror de diggar mig ändå;)

Ludde har tagit sig en sisådär femton välbehövliga siestor och jag själv har inte ens orkat att elda upp honom för att göra vettigt hemma. Nä, vi har som sagt tagit det lugnt.

Ni har varit många som "tjoat" till i kommentarfältet till mina tidigare inlägg. Jättekul att så många nya visat sig. Måste erkänna att jag inte har så mycket tid just nu med att fixa med min länklista och ännu mindre tid för att ta en runda bland er. Men jag vet åtminstone nu under vilka inlägg ni ligger samlade och ser fram emot att ta mig en lugn stund för att kika runt och se efter vad ni är för några.

Att vi tagit det lite lugnt i helgen betyder inte att mina planer är puts väck. Nej för bövelen! Inte alls. Finns massor på "vänt" att göra. Hur mycket som helst... Halli hallå, låt bollen gå. Himlen är blå och bollen är rund och grodans arsle är vattentät. Klart vi har massvis med mer att göra.

Håll ut mina kära vänner! Kommer snart igen.

Väry snart!

4 kommentarer:

Helena sa...

En rejäl slapparhelg är ni absolut värda efter allt slit tycker jag, blir trött bara av att läsa om allt ni pysslar med där nere :)

Har varit riktigt usel på att både läsa, kommentera och blogga den senaste tiden men rätt som det är får jag ett ryck och kikar in och läser ikapp hur läget är med er :)

Ha det bra och hälsa familjen!

Kram Helena

Anonym sa...

Låter som en skööööön helg! Och ni har ju faktiskt varit grymt duktiga med allt slit och jobb som ni har lagt ner på ert hem! Och det bara på ett år! Så en riktig "Do nöööthing-helg" har ni definitivt gjort er väl förtjänade av!

Kramar Malvis

annicap sa...

En välförtjänt "må bra"-helg med andra ord! Ibland måste man stanna upp och bara njuta!

Kram på dig

Helén sa...

Ibland måste man stanna upp och ta det lugnt för att kunna tanka sig med nya idéer ;-)