tisdag 15 september 2009

Jag känner Lassie

Charlotta har ikväll skrivit ett väldigt kul inlägg (det gör hon allt som oftast) som handlar om att ranka de kändisar man stött på i sitt liv.
.
Hon uppmanar oss andra att göra likaså. Sånt här tycker jag är kul. Väldigt kul!
.
Jag är inte bang... jag är givetvis på.
.
Nedan följer några utav mina kändismöten......
.
6. Augusti 2007 var jag nere i Göteborg och tittade på friidrotts EM. När jag flög hem satt jag på rad två bakom prinsessan Viktoria och Elisabeth Tarras Wahlberg. Viktoria sov under hela resan med huvudet lutad mot fönstret precis framför mig. Innan jag själv dunade in kände jag lite försiktigt på hennes hår;)
.
5. I somras kom Kungen och Drottningen på besök till oss och vårt nya område. Jag fotade massor givetvis och fick in en fin bild på Silvia med vårt hus i bakgrunden. Om det skrev jag i detta inlägg.
.

.
4. April 2004 vann Balrogs herrlag SM-Guld med Ludde som coach. Jag var med under festtåget och när vi kom till Solvalla för att killarna skulle bli hyllade på schenen var Tobbe Bloom eller Tobbe Trollkarl som han egentligen heter med kollega från Bolibompa konferencierer.
.
"Hej Tobbe" utbrast jag bakom schenen ....och vet ni jag kände ju honom sedan tidigare:) Han hade arbetat på ett liten köttgrossist innan han blev känd. Minns att han alltid visade sina senaste trolleritrix på den tiden. Man kan säga att jag är en av hans försökskaniner innan han äntrade den "stora schenen":)
.

.
3. September 2007 fyllde min bror 40 år. Han abonerade ett trevligt hak i stan och hyrde in diskjockey och karaokemaskin. Trist tyckte vi först för vi visste ju alla att Anna Book skulle till festen. Som gäst. Kul för oss andra att sjunga liksom. NOT! Javisst hennes man Roberto och brorsan är tjenis. Anna-panna springer man ju på titt som tätt på kalas och dop.
.
Givetvis sjöng Anna på festen. Hon valde Shirley Clamps ballad min kärlek och vände sig mot min Ludde under hela sången. Kvinna som jag är antog jag matchen och tog micken ifrån henne och sjöng så att tårna krullade sig och glasen vibrerade till Shirleys Att älska dig för Roberto:)

Ha! Där kan du ha din lilla Spagge!


.
2. Detta är inte direkt en merit men väl värt att nämna i sammanhanget. Jag har varit tillsammans med J-O Waldner!
.

.
Fast han var ju kanske inte så känd under den tiden. Och tillsammans.... Ja allt är ju relativt. jag frågade den blyge lille killen som var minst i klassen precis som jag om chans i femman och fick den. Han vågade knappt se mig i ögonen på hela fjorton dar så jag gjorde slut:)
.
1. Mitt "internationella" kändismöte hade jag med Kermit. (Före Luddes tid) Minns inte exakt när var hur eller varför vi träffades, men vet att jag blev alldeles till mig i trosorna av denna lilla gröna varelse. Så charmig, så söt, sexig så gentlemannamässig. Helt klart en potensiell ligga om det inte varit för hans svartsjuka madam.
.

.
Tyvärr fick jag igår höra att stackarn gått bort i den beryktade svininfluensan.
.

.
Gissa vem som smittade honom..... Det j-vla svinet!!!

14 kommentarer:

Erika sa...

hahahahahahaha grymtskoj ;-)

återkommer med lite frågor om trådlösa knappar

Viveka på Humlebacken sa...

Hahahahaha... denna utmaning kan jag tyvärr inte hänga på... jag ser aldrig några kändisar.. min man säger att jag är blind, men jag känner helt enkelt inte igen dem.. Jo Kronprinsessan skulle jag nog se, men där går nog gränsen..
kramis

La hija sa...

Hahahahahahahaha! Sitter här och surar (en hel timme för tidigt) i skolan... Kul med något som muntrar upp en lite! 45 minuter kvar till lektionen börjar, YES!

Charlotta sa...

Go'morgon!
Du e ju inte riktigt klok du Madicken!!!!

Tänk, jag visste väl att du skulle nappa på denna utmaning!!! Och jag känner mig helt klart besegrad av dig. Det där med att du inte kunde låta bli att känna lite på Vickans hår är ju så underbart. Att tävla i karaoke mot Anna Book kan ju heller inte vara lätt, men jag är ganska säker på att du gav Anna en riktig match....Också det där med J-O Waldner smäller ju högt även om det bara var ett två-veckors förhållande i femman... Fast allra roligast var ju din kärlek till den gröna grodan. Det gäller att passa sig för att ha förhållande med ett svin!

Läste du föresten Petronellas kommentar? Tänk att hon äger en nagelputsare som använts på Angelina Jolie... Respect! Undrar om inte Pellan slår oss båda?

Ha en riktigt underbar onsdag!

Kram //Charlotta.

PS. Jag har faktiskt också träffat Tobbe. Förra sommaren var vi på Grönan och min dotter Filippa fick gå upp på scenen och trolla. Hon blev så nervös att hon ramlade av scenen och fick plåstras om av hela trollkarlsteamet..... Så kan det gå när man träffar kändisar.

Soltorpsgarden sa...

Hahaha ja Jo ja, har varit på efterfest med Jo Waldner och Tomas Brolin med en kompis för ca 17 år sedan,...jag hade ont i halsen och ville åka hem varpå Jo tog fram plånboken och betalade taxin hem....han ville nog vara själv med kompisen...jag åkte mer än gärna hem, febrig och sjuk...sen kom kompisen till jobbet i en av jos tshirtar....direkt från honom....hihihi men dom är inte ihop idag...sen har en och annan kändis solat i vårt solarium men det berättar jag inte om. Kram kram och tack för kul läsning! Vivi

Ina sa...

asså.. du e ju för rolig du...

tack för att du finns!

kramisar Ina

Tinnar och torn sa...

Hahahaha...din galning, Kermit stackarn, helt manglad! Va gulligt med J-O, kan tänka mig honom blygisen och så du framåt redan då ;o) Tobbe trollkar honom har jag med träffat innan han blev känd, han kommer från roslagen och umgicks bla med min bästa kompis Ann. Fast jag tvivlar på att han kommer ihåg mig!
Jag glömde en grej hos Lotta, Victoria har jag sett irl. På sergelgatan inne i stan blev det plötsligt ett herrans hallå med motorcykelpolis och doningar. Hela gatan stannade upp och jag med. Sen kom hon där sessan och jag vinkade fånigt nog helt reflektmässigt, hon såg mig i ögonen och gav mig en hövlig kunglig nick! Hahaha, surrealistiskt...
Ha en toppenonsdag din toka, kram Pell

Karlsebakken 37 sa...

Hej vännen!

Long time, no hälsning - är ofta inne och "kollar upp dig" men nuförtiden har jag lite mindre tid att lämna hälsningar. Iaf av den längre sorten. I ärlighetens namn har jag ofta en styck Astrid på axeln också och det tar ju evigheter att skriva med en hand. Även om jag börjar bli en j*vel på att göra saker med en hand, haha!

Så fint det blev med den nya planteringsgropen på framsidan! Den gav mig faktiskt massor av inspiration till hur vi ska göra på baksidan vid entrén nu när vi äntligen kan få bort allt tjafs som står där och få in det i garaget. Blir kanske ett par såna fina gropar hos oss också...!

Tänkte faktiskt på dig när vi velade fram och tillbaka med hur vi skulle göra med de där stenarna. Hade det inte varit för att de vägde 25 ton hade jag sms:at över de till dig - du hade säkert hittat på något smart att göra med dem! :)

Här är allt bara bra annars, Astrid växer för varje dag som går. Inte så konstigt med tanke på hur mycket mat hon proppar i sig, haha! Och magen verkar funka ypperligt på henne också, speciellt på natten när man helst vill slippa byta bajsblöjor egenntligen... Men men, hon är världens snällaste annars och skriker i princip aldrig (speciellt nu som jag har slutat att äta vitlök, sockerärtor och i princip all frukt utom bananer!) så vi kunde inte vara nöjdare. Längtar möjligens tills hon sover hela nätterna men som det är nu så vaknar hon oftast bara en gång så det får vi vara nöjda med. Börjar vänja mig vid mammalivet nu också, även om det har varit en omställning. Har ju varit van vid att jobba så mycket så länge så det är lite konstigt att inte göra det längre, men å andra sidan så kommer det ju snart tillbaka igen så det är bäst att passa på att njuta medan det varar!

Nope, nu ska jag fixa vidare här lite innan unga fröken vaknar och ska underhållas igen.

Börjar nog komma tillbaka till bloggandet lite nu så vi hörs snart igen!

Stor kram från mammaland!

Charlotta sa...

Ha, ha, ha vad roligt detta var! Jag kom också på att jag glömt en viktig - Dolfan! Dolph Lundgren såg jag i Hyde Park i London. Han stod där mitt i parken. I bar överkropp och tränade sina muskler. Snacka om ögongodis. Jag tror att han gillade att tjejerna stirrade.

Sedan har faktiskt Gunde Svan hållt ett föredrag om personlig utveckling för mig och några andra arbetskamrater för sisådär 15 år sedan.

Undrar om jag kommer på någon mer kändis innan kvällen är slut..

Linda sa...

Tokfia! Efter det inlägget har man liksom ingen chans ;-) Kram

Lillebror sa...

Dogge Doggelito limmade på mitt kryss (Lilla Maria) när han pluggade teori på körkortsskolan som hon jobbade på. Han slutade tvärt med det när hon en dag reste sig från stolen bakom den höga receptionsdisken och såg hennes stora gravida mage med min unge Adam i.

Charlotta sa...

Okey då. Några till.

PG Gyllenhammar. I matsalen på Volvo.

Gudrun Schyman. Landvetters Flygplats.

Glenn Hysén. X2000. (snackade i mobil hela vägen upp till Stockholm och hade sandaler ofräscha fötter)

Han Svartling i Idol Juryn. Centralen Gbg.

Patrik Sjöberg. På en bar i Gbg.

Kitty Jutbrink - lokalkändis som var med i Let's Dance

Daniel Da Silva. På Heden under Gotia Cup. En riktig hunk!!!

Nej nu kommer jag inte på någon mer. Har du räknat? Tror garanterat att jag leder nu.. ;-)

Tjingeling

Brunkullan sa...

Haha! Detta var riktigt skoj:) Måste hänga på detta!

Susanne

Anonym sa...

Hamnade på din blogg lite av en slump, men nu ska jag definitivt komma hit ofta. Varför? Jag gillar din stil, du är så skön och naturlig och så har du humor precis i min smak. Och det känns bara bra att jag har så många äldre inlägg kvar att läsa :D