lördag 4 juli 2009

Markis

Idag ska vi sätta upp den häringa mojängen.
.

.
Det ska bli sååå spännande!
.
Hur det nu kan vara spännande med en markisuppsättning...?
.
Snacka om att det här med husbygge har skadat en;)

15 kommentarer:

kajsa sa...

Hej!En sommarhälsning från Dalarna.Vilken fantastiskt trevlig och inspirerande blogg du har. Det är så roligt att följa den. Lycka till med markisen!

Hälsningar Karin, inredningsintresserad innebandymamma i Falun.
Ha en fortsatt bra sommar!

Evelina sa...

Hello!
Tusen tack för att du tar dig tid och hjälper mig... och svarar med långa, härliga, peppande kommentarer :-)!! Er altan blev helt fantastisk! Det är klart att jag ska göra tavlor av tapeterna... att jag inte tänkte på det..., när jag hade den tanken till vardagsrummet. Man blir insnöad av alla funderingar och tankenötter och ställningstagande hit och dit, så man vet snart inte vart man står. Då är det fantastiskt att det finns såna som du!
Kramiz

Carina sa...

Hahaha,

verkar som vi alla som byggt hus är lite "bygga-hus-skadade" :D

-"Åhh vad spännande att lägga marksten!"
-"Åhh vad spännande att lägga ut sjöstenen!"
osv...

Lycka till med uppsättningen! =)

Kram.

Helena sa...

Hej Maria!
Ja helt klart att man blir skadad av att bygga hus:)
Men kul är det.

Christer var uppe före 5 imorse för att foga vår marksten på altanen så att vi kan inviga den ikväll.Vi har nämligen fastfog till vår marksten och den har en torktid på 12 timmar.

Ha nu en riktigt underbar helg och sommar på er ursnygga altan.
Kramisar "blogglösa Helena

Maja sa...

Jomen visst är det så! Sånt kan vara spännande värre:)
Blir otroligt inspirerad av att kika in här hos dig. Supersnygg!!! Har blivit helt insnöad på att bygga hus, ska bara lösa en detalj först...övertala min älskling:)
Ha det fint/kram Maja

Viveka på Humlebacken sa...

Eller hur!!
Roliga idéer du hade där, Ludde och Micke som hantverkare och du och jag som designers, undrar var det skulle sluta:) och tjejerna skulle säkert kunna ha jättekul!! Kan ni inte helt enkelt komma till Skåne hela familjen?? Det vore kul!
kram
BV

Tinnar och torn sa...

Ahhh, det ska bli spännande att se hur det blir. Jag velar mellan markis eller solsegel uppe på balkongen. Det blir så asvarmt där så någonting måste det bli.

Jodå vi målar, hahaha...men idag åskar det här så jag hann inte så långt. Men då fick jag skorstenen målad inne istället :o) Det finns ju alltid något att göra, et behöver man ju inte oroa sig för hehe. Ikväll tar vi paus med bio och äta ute. Så får vi hålla tummisarna för uppehåll imorgon.

Kraaaam Målarpetro

svartataket sa...

spännande värre ju:)) Är ni inte klara nu då? det var ju flera timmar sen du skrev ju:))*jag sitter o trumma med mina naglar*
Hade du haft en e-postadress så hade du lugnt kunnat få detav mej;))

Trevlig helg!
KRAAAM

Charlotta sa...

Skall bli kul att se hur ert hus blir med markisen. Den här veckan har vi också konstaterat att vi behöver markiser. Får se om vi hinner i år. Ljusgråa blir det i alla fall för våran del.

Nu kan det väl inte vara så mycket kvar att fixa utomhus för er? Vi har massor kvar!!!

Ha det så bra i värmen!

//charlotta.

Olivia sa...

Har du några bra tips om hur man får nya och fler besökare till sin blogg? Jag behöver verkligen råd..

Lycka till!

kramelikram // Lilla O

Karlsebakken 37 sa...

Hahaha, ja det är riktiga husnördar vi har blivit!! Och i sann husnördanda så väntar jag spänt på bilder för att se resultatet...! Längtar tills vi får upp nya markiser här men efter en snabb blick på allt som står över "markiser" på listan så inser jag att det nog kommer att dröja ett tag till...

Hoppas att det blev bra och att ni har haft en häärlig helg!

Massor av kramar från Husnörden 2

P.s Fördelen med att få blommiga byxor istället för en bukett med blommor - idag åker ett gäng trötta rosor ut i soporna eftersom de har gett upp. Byxorna håller ju betydligt längre än så... D.s

Buxbo-David sa...

Ååh, vad vi väntar på bilder nu! Vad blev det för färg? Var köpe du den? Och hur mycket lyckades du pruta med tofsar och fladdrande ögonfransar?

Anonym sa...

Hej lisa heter jag.

kollar din blogg för ni har såååå fint hemma.

En fråga har ni gjort planken själva eller köpt färdiga stycken som ni sen målar?

Jätte tacksam för svar kram Lisa

Erika sa...

Jag läser alla blogginlägg slaviskt efter Bloglovins ordningar på min lista så jag väntar spänt tills jag kommer till nästa inlägg där jag får se markisen på plats.

Pernilla sa...

Vilken fin altan ni har fått, ni har verkligen jobbat hårt med den och jag hoppas att det blir underbart väder hela sommaren och hösten så att ni kan använda den till max. Jag undrar var du har köpt de randiga gardinerna/tyget som hänger i pergolan? Om det är tyg vet du vad det heter och vem som är tillverkaren? Vi har letat efter ett liknande tyg i flera månader nu. Tack på förhand
Hälsningar Pernilla