onsdag 17 juni 2009

Anki ligger och kallar på oss

Den svarta ankan Anki som var en gåva från grannen ligger och guppar i jacuzzin. Hon ropar åt oss och vill att vi ska plocka ihop verktygen för ikväll och joina henne i badet.
.

.
Okej Anki. See ya dentro de un minuto;-)

9 kommentarer:

Charlotta sa...

Tycker definitivt att ni skall lyda Anki. Hon ser ju så ensam ut där i plurret. Kasta verktygen och hoppa i vetja!!!

Själv skall jag dejta kudden. Väckarklockan ringer kl. 5 imorgon, men sedan har jag nio härliga sovmorgonar framför mig...

Kram //charlotta.

Helena sa...

Säger som Charlotta.Klart ni ska lyda Anki.
Hon kan ju inte bada där alldeles ensam:)
Ha en riktigt härlig midsommar hela fam Lundin.
Kram
Blogglösa Helena

Helena sa...

Jag hoppas verkligen att ni lyssnade på Anki!

Ha det gott!

Helena

Pernilla sa...

No puedo esperar más! Och för övrigt har du nog rätt. Kommer inte ha ro första dygnet att bada. Men efter några dagar kanske. :)

Och ja. Det här påminner väldigt mycket om en graviditet. Som tur är föddes båda mina precis i tid. 40+0. Fast ettan var lite seg att komma ut så hon kom 40+52 minuter. Men det är okej.

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Vill bara tala om att jag också läser allting;-)
Usch, vad hemskt med vattnet, Maria. Rev du öronen av dem? Och du, vilket märke är det på ert badkar, vi vill heller inte ha bubblor för vi ska också ha grejer utomhus vad det lider (om ca 10 år känns det som:-).

Kramkram

Karlsebakken 37 sa...

Haha, Anki - vilket grymt namn, sann Gôteboss-humor det!! :)

Tänkte nog egentligen att lådbilen skulle vara till lilla bebben men du har en poäng - om jag hävdar att den är till mig så är det ju helt ok att beställa den redan nu...! Hmm, tål att tänkas på det där!! :)

Önskar dig en hääärlig midsommar, hoppas att ni får en fin helg! Här i Norge firar de ju inte riktigt så samma sätt och framförallt är det INTE ledigt imorgon. För oss blir det ett mellanår utan något midsommarfirande men tanken är att komma igen desto starkare nästa år och fira stort och traditionellt hemma i Sverige så att bebben får med sig de viktigaste svenska traditionerna helt från första början!

Stor midsommar-kram
Caro

Maja sa...

Hej! Vilken härligt inspirerande blogg du har! Mysigt med utespa (jag vill också:)
Men jag undrar en annan sak: i ett äldre inlägg visar du en liten rund spegel som ska smycka väggen i dressingroomet om jag inte minns fel. Var hittar man en sådan? Så otroligt fin! Har tyvärr ingen blogg längre men snällt om du ville svara mig här.
Ha en fin dag i sommarvärmen

Maria sa...

Hej Maja,

vad roligt att du hittat hit. Spegeln har jag köpt på Bolagret.

Kram Maria

Elin sa...

Oj vad härligt det ser ut med bad!