tisdag 22 juli 2008

Badrummen kaklade

Nu är bägge badrummen färdigkaklade sånär som på en liten snutt i stora badrummet. Det räckte inte riktigt till och jag får åka imorgon bitti och hämta mer.

Klinkersen till hallen dök aldrig upp idag som lovat så jag får även plocka upp det imorgon när jag ändå är ute och åker. (Kaklen kommer från olika ställen)
Såhär blev det i Alexandras badrum. Golvet är inte fogat ännu men nu ser man nästan hur det blir. Mosaiken är superhäftig. Synd att det inte framgår på bild. Den är metallic liknande och skiftar jätteläckert i färg.

Här är toan i stora badrummet...och här är snutten bakom badkaret som det inte räckte kakel till. Fönstersmygarna skall även de kaklas in.Golvet är på plats och här är inte fogat än. Det ser nästan ut som om stenen som ligger i duschen skall hoppa upp ur golvet vilken sekund som helst. Ser sjukt ut på bild. Det kommer dock att lugna ner sig när det blir fogat.

Nu en välbehövlig dusch (hos mamma) och ZZZZ.
Godnatt!

2 kommentarer:

Tinnar och torn sa...

Hej där! Det blir ju superfint ju. Tyckte blommorna var extra häftiga, vi har kollat på något liknande faktiskt till lilla toan nere :o) Jo telefonen har en massa finesser, har läst instruktionsbok hela dagen. Nädå, umgåtts med familjen förstås med. Gäller ju att vila upp sig nu innan huset anländer. Kram Petronella

ColonialEast sa...

Vad fint ni har fått med alla plattor och kakel och klinker och stenar och allt ni hunnit med. Jättesnyggt!