söndag 1 juni 2008

Hejdå Kryddgårdsvägen

Då var vi äntligen klara med vår flytt från kryddgårdsvägen.

Där har vi bott i 12 år. Vi har trivts väldigt bra och det mycket tack vare våra grannar, familjen Samuelson. Om det varit möjligt hade jag packat ner familjen Samuelson i en flyttkartong och tagit med dem alla 7 till nya stället.

Nu hoppas och vet jag att vår vänskap kommer att bestå och att vi med all säkerhet kommer att umgås även i framtiden.

Vi har fått mycket hjälp med flytten i helgen. Jeppe, Johan (Samuelson söner) Christer, Ronny, Marre, våra döttrar Rebecca och Alexandra och svärsonen Kristian har alla kånkat, burit, slitit tillsammans med oss.

Tack söta rara ni!

Under lördagen sålde Luddes föräldrar det vi inte ville ta med på loppis och fick på så vis in pengar till flyttstädningen.

Tack Lasse och Stina!

Karin Borg kom som en ängel från ovan med ett himelskt ljuvligt bullbak som hennes mamma skickat med till oss som tack för vårt bidrag till hennes cafe/loppis. Hade det inte varit för dessa bullar hade jag inte fått något smarrigt till min födelsedagsfika igår.

Tack Karin och Karins mamma!

Slutligen, TACK KÄRA LILLA MAMMA (Min mamma) för att vi får bo hos dig nu fram till vårt hus blir klart.Hejdå 37:an, må dina nya ägare ta väl hand om dig som vi gjort. Må den nya familjen bli lycklig hos dig, och må den nya familjen vara snäll mot Samuelsonarna!
Den här skylten "trixade" jag ihop det första året i huset. Eftersom den inte passar de nya ägarna särskilt bra beslöt jag mig för att ta med den som ett minne från kryddgårdsvägen;-)
Rebecca blev särskilt glad över den iden och i vanlig ordning brast hon ut i ett typiskt Rebecca skratt följt av lite sentimentaltårar!Alexandra bestämde att skylten får stå i det runda fönstret på bygget till vi flyttar dit. Sedan skall jag nog hänga upp den i garaget så att jag kan se den lite då och då.Vi har gjort addressändringen direkt till nya huset (vi är ju ändå alltid där). Därför fick även den gamla brevlådan följa med.

Fast jag lovar att vi sätter upp en ny när vi är klara med huset;-)

Nu skall en ledbruten, trött och helt slut spanjorska ta en låååång härlig dusch och sedan blir det natti natti.

Kram på er alla!

2 kommentarer:

Leva som jag sa...

Åh så mysigt det låter att komma till något nytt!! Skall bli spännande att följa
kramar M

svartataket sa...

Vad skönt att det är klart ääven om det måste kännas sorgligt.
Ja du får hänga upp skylten så ni kan se den sen också..
hoppas du sov gott!
kRAAM