tisdag 10 juni 2008

Ett inlägg från Gotland

Jag har ju som jag berättat tidigare väldiga problem med internetet hos min mamma där vi numera bor. Därför åkte jag iväg till Gotland för att lägga in detta inlägg;-)

Skoja bara;-)

Jag åker ofta hit i mitt arbete, och det är urmysigt här. Särskilt den här årstiden. Ön och miljön är otroligt vacker och invånarna är underbara.

På byggfronten har jag inte "sexigare" bilder än dessa att visa.


Golvvärmen på övervåningen är klar. Och golvspånet är ditsatt. (Framgår inte på bild)


Taken är plastade och läktade. Och förmodligen så har de även fått gips nu när jag inte är där.

På Sveriges nationaldag "riggade" mamma ihop en tvättäkta paella på bygget. Det var lite pyssel med alla moment, men vill man så går det!


Så här fina blev de. Och de smakade lika ljuvligt som de ser ut. Jag gjorde även en Svensk tårta med grädde och jordgubbar till byggarna för säkerhets skull;)
Vi har dessutom blivit med pryo/lärling/sommarjobbare på bygget. Filip är en 17 årig kille som just fått sommarlov från bygglinjen. Han frågade om han fick "sommarjobba" lite hos oss på bygget och vi tackade givetvis inte nej till ett extra par händer.

Jag tycker att det går segt på bygget just nu. Det känns inte som det händer något roligt. Kanske för att det inte har kommit till de stadie som JAG tycker är kul. Nämlingen färg på väggar/kakel/klinker/kök/badinredning osv.

Nä nu måste jag ge mig ut i Visbys gränder för att besöka mina kunder. Bilden ovan har jag just tagit från mitt hotellfönster.
Vackert...

3 kommentarer:

♥ Mitt vita hus ♥ sa...

OJ vad det går frammåt:) Ska bli super kul att se resultatet:)
Kram Mia

Tinnar och torn sa...

Hej där! Gotland...hmpf fint ska det vara..hihi. Bilden på huset uppe i vä hörnet är väl ny va? Det blir ju skitsnyggt. Vilken donna som fixade paella, kan man hyra in henne sen eller ;o) Kram P.

svartataket sa...

åhhhh,jag vill också blogga från Gotland!!!!! haha

kRAAM och hoppas bygger går framåt :)