tisdag 3 juni 2008

Förvirrad och irriterad

Nedrans nätverk!

Morr, piss, bajs.....ursäkta språket, men jag är sur:-(

Det trådlösa nätverket fungerar inte alls som jag vill. Det tar hundra år att ladda ner bilder och internetuppkopplingen fungerar bara ibland.

Måste få en lösning på detta snart, vill ju lägga ut bilder på processen. Vill ju kika in på de andras byggbloggar för att se hur det går.

Vi har installerat oss och gjort oss hemmastadda hos mamma så gott vi kunnat. Mamma bor stort så vi har gott om plats men det blir ändå rörigt i början. Förvirrat blir det lätt när man inte hittar sina saker och kläder.

Igår hade Alexandra sönder nyckeln till sin moppe. Typiskt! Den kör hon varje dag till och från skolan. Reservnyckel? Javisst, magasinerad förståss!

Det var bara att åka tillbaka till magasinet för att leta rätt på lådan där den nyckeln kunde tänkas finnas. Hittade vi den i den första lådan vi öppnade upp? NEJ!

Väl tillbaka med reservnyckeln, fungerade den? NEJ! Nu fick vi ytterligare ett problem på halsen att lösa. Vi har ju inget annat för oss för tillfället.

Luddes kunder ringer som galningar efter honnom. ALLA vill ha installerat el innan semestern. Driver man ett eget företag är det svårt att nonchalera sina kunder. Då blir vårt eget bygge lite lidande.

Igår var vi på banken för att avsluta försäljningen av vårt gamla hus. Vi skulle skriva på mer papper, lämna ifrån oss nycklar och få pengar av köparen. Mötet skulle arrangeras av vår mäklare och vi var alla där. Jag, Ludde, köparen, köparens bankkontakt och... ingen mäklare! Han glömde bort oss! Istället fick en oinsatt arrogant kollega rycka in efter en timmes väntan för att lösa det hela.

Eftersom vi ligger lite efter med vår planering just nu är vi tvugna att skjuta fram vår köksleverans en vecka som egentligen är bokad till v.24. I skrivande stund väntar jag svar från Tibro och Trivselhus. Vågar jag hoppas på ett possitivt svar?

Är det någon ide för mig att kila ner till pressbyrån och köpa en trisslott en dag som denna?

3 kommentarer:

Tinnar och torn sa...

Stackars!! Tröst, tröst på dej :o) Trislott kanske vore en idé för du vet ju att- PLÖTSLIGT händer det, hihi. (jag duckar för svingen) Nä allvarligt talat...det blir bättre ska du se...men arrogant?, hur faan kan man vara det när företaget klantat sej, vissa har ingen jävla hyfs...ursäkta språket...skulle varit skitsur..Kram P.

Viveka på Humlebacken sa...

Usch vilken dag, trisslott kanske hade varit exakt rätt, allt kan ju inte djävlas...
Har en utmaning till dig, hoppas att du har lust att anta den.

Taklyftet sa...

Grattis - du har blivit utmanad :-) Bara om du vill förstås ...
Ser att Humlebacken redan har hunnit före.