tisdag 2 november 2010

Home safe

Hej!

Tack igen för alla härliga kommentarer. Jag blir så glad!!!

Det senaste inlägget jag postade i lördags skrev jag egentligen i mitten på förra veckan. Ville inte berätta att jag och familjen skulle resa bort några dagar.

Vi har varit i Madrid alla fyra. Jag Ludde och våra flickisar. Vi har haft det jättekul tillsammans. Precis som vi alltid har, fast denna gång var något lite annorlunda. Nu reste vi som fyra vuxna och det var jättemysigt.

Vi kom hem ikväll och jag är egentligen trött som en gnu.

Behöver landa en aning efter vår tripp. Jag lovar att jag ska svara på alla era frågor gällande paneler, glasskivor och annat.

Kanske berättar jag även något om vår resa.

Ha det gott så länge.

5 kommentarer:

Soltorp sa...

Mysigt! Så härligt! Kram Vivi

MIN LYCKA ♥ sa...

Skönt att få komma bort tillsammans några dar!

A House With A View sa...

Välkommen hem söta du :)

Kraamiz aka

Proforma - Irene sa...

Vad kul med en resa!
Du Maria... jag har en fråga: Vad målade ni med för svart färg i köket? Är så sugen att måla i vårat kök också så snälla... låt mig få veta! :) :)
Trevlig helg!
Kram

Piffa och Puffa sa...

Nu var det väldigt länge sedan jag kikade in här. Gud så ni står i där hemma. Så snyggt med väggen i vardagsrummet och sååå snyggt med svart och vitt i sovrummet. Vi har bott i vårt nybyggda hus i ett halvår nu men vi är INTE klar på lång väg. Vi har nämligen ett till hus att bygga på, och det är sonens. Hans hus brann ner för ett år sen och nu är det på uppbyggnad, på lösvirke. Självklart är det svårt för en kille på 22 år att bygga själv så det blir mannen som får hjälpa till och därmed står vårt bygge stilla. Ja, ja man ska inte klaga.
Kramar Anette