lördag 7 november 2009

Stalltips

Tänkte bjuda er på ett litet "stalltips" sähär lite lagomt spontant innan jag ska ut och elda i eldkorgarna tillsammans med grannarna och grilla korv.
.
När man är väldigt mycket sugen på att virka framför teven och väldigt lite sugen på att göra avkall på den mysiga stämningsfulla belysningen från kaminen och från alla stearinljus genom att tända upp en lampa som sabbar stämningen ... hur ska man gå till väga då?
.
JO.....
.

.
... man lånar makens pannlampa!
.
Smart va;-)
.
Att jag sedan fick ett märke mitt i pannan som kan liknas vid ett sugmärke är smällar man får ta då myseriet kommer på första plats.

9 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Hahaha, snyggt!!
Nä, lövblåsen funkar bäst på torra löv, men oftast är det ju inte så blött som nu!!

Soltorp sa...

Hahaha så fiffigt, ha det bra.

Soltorp sa...

jag tog högtrycken till blöta löv...det gick bra./vivi

Ina sa...

du e så finurlig du...

//ina

Pernilla sa...

Qué loca eres! :)

Charlotta sa...

Vilket bra trick! Jag håller på och virkar som en tok på min sjal och har samma förstöra-mys-stämningen-problem som dig. Måste skaffa en pannlampa jag oxå!
Det som skiljer dig och mig är att jag måste ha läsglasögon när jag virkar. Helt plötsligt i somras kunde jag inte läsa tidningen längre. Åldersförändringar sa optikern... Bara att acceptera och skaffa brillor alltså. Var glad så länge du slipper!!!

Kram //Charlotta.

Anonym sa...

Clas Ohlsson säljer en keps med inbyggt lampa i kanten av skärmen, säkert bekvämare och ger nog inga märken. Din gudson har en om du vill låna....morfar köpte förstås. Kram kram Kalmar

Karlsebakken 37 sa...

Woahahaha, heelt underbart! Man får inte vara dum liksom...! Hoppas att du har haft en härligt avslappnande helg,

stor kramelikram på 're!

Ika sa...

Pannlampa är ett måste för en som bor på landet, ligger i handväskan!!