torsdag 5 november 2009

Återkomst och award

Halloj i stugorna.
.
Vart tar tiden vägen? Jag hinner inte riktigt med allt jag vill just nu känner jag. Saknar mina "bloggdiarreér" och jag saknar mina rundor hos mina bloggfavvisar.
.
Nu har jag avklarat ännu en mässa. Denna gång i Västerås. Mycket trevligt var det förvisso och utfallet blev med beröm godkänt. Alltså bra försäljning. Chefen borde vara nöjd. Nu återstår det endast en liten mässa nästa vecka för denna säsong och sedan åker "mässkitet" in på lagret igen. Visst är det roligt med mässor. Man träffar mycket trevliga kunder och så, men herrejösses så energidränerande det kan vara.
.
Puh så skönt att mässäsongen snart är till ända!
.
Min dator har dessutom tjorvat lite på senare tid för att inte tala om min mobil som helt pajjade för ett tag sedan. Tror närmare bestämt vid förra fullmånen då mina hormoner fick spelet. Snacka om att man blir helt handlingsförlamad utan de teknaliteter man blivit beroende av på senare år. Hur klarade vi oss förr???
.
Hursom, ny jobbdator har landat på mitt hemmakontor och den laptopen jag vann i våras har jag äntligen (med hjälp av min teknik-Nisse) fått igång för att använda enkom till bloggeriet.
.
Nu är jag på banan igen.... tror/hoppas jag.
.
Apropå fullmånen förresten. Det har varit fullmåne de senaste dygnen och japp.... jag kan informera att hormonerna mina hade kalas och partaj och levde rövare i mig igen. Tydligen så ska det vara lattjolajban i min kropp nu varje gång månjäveln är full.
.
Det är bara att inse att så lär det bli fortsättningsvis en gång i månaden framöver.
.
Jag har fått en söt award också.
.

.
Denna gång från Irene med den inspirerande bloggen Proforma. Irene är jätteduktig på att lägga ut inspirerande bilder och fina collage på sin blogg. Jag fattar inte vart hon hittar alla dessa läckra bilder någonstans.
.
Motiveringen till awarden från Irene lyder....
.
För så mycket humor och personlighet, jag skrattar många gånger om! Verkar vara en kul tjej som verkligen bjuder på sig själv! Undrar om hon vet att jag läser hennes blogg!?? :)
..
Tack snälla Irene för den fina awarden och för dina söta ord. Självklart kikar jag in till dig då och då och jo, jag vet att du är här inne ibland eftersom du kommenterat tidigare.
.
Med det hoppas jag att min bloggdiarrè återkommer till mig för jag har väldans mycket lust till att skriva igen;)

4 kommentarer:

Karin sa...

Den där fullmånen gör ju mig galen också...sömnlösa nätter dessutom..

Sill-Lisa

Ika sa...

Saknar jämt dina inlägg.
Ska själv på mässa i helgen, Hem o Villa. Dags att investera i lite grejer till huset så att det blir varmt tror jag.

Charlotta sa...

Tjena Maria!

Jag sover också betydligt sämre när det är fullmåne. Läste att psyk-mottagningarna får fler patienter kvällar när fullmånen lyser. Låter rimligt...Hundar och vargar ylar ju mot månen, vilket ju har gjort att det finns en koppling även till varulven. Man får väl passa sig så att man inte blir förvandlad till en läskig best till slut.

Så nu går jag ut på altanen och ylar lite innan jag går och lägger mig och hoppas på att jag får sova i natt...

Kram //Charlotta.

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Fullmåne ja! Jag sover hur bra som helst. Innan jag lagt huvudet på kudden sover jag. Men när det är fullmåne vaknar jag ofta, och får vrida och vända på mig...Det är oftast så jag fattar att det är just fullmåne;)

När jag jobbade som vikarie under ett par år, på IVA, hade man hand om operations uppvakningsavdelning på natten. Vid fullmåne var där proppat med patienter som opererat bort blindtarmen.....Vad är det som händer med kroppen vid fullmåne egentligen?!

Susanne