lördag 7 februari 2009

"Mumsiga" bilder

Jag utlovade lite "mumsiga" bilder igår när jag var inne på bloggen som hastigast.

Bäst att jag lägger in dem då;)

I veckan har jag arbetat som utställare på Fastfood & Cafe mässan i Kista. Det är en väldigt trevlig mässa faktiskt där man får möjlighet att träffa många kunder som i varje fall jag normalt inte hinner med att besöka annars. Dessa kunder är väldigt intresserade av nyheter och vill gärna lyssna till den informationen vi ger i våra montrar.




Jag berättade om och bjöd på våra nyheter Liquid spice. De finns i fem olika smaksättningar och är suveränt goda. Tyvärr kommer de inte att säljas i butik. Vi säljer dem endast till restauranger.



More konceptet däremot har funnits i ett år nu på detaljhandeln och kommer nu äntligen som nyhet till restaurang sidan.



Alla som besökte oss fick en varsin sådan här bricka att gå och smaska på;)



Jag själv gick ofta bort till Bonjours monter där min branschkollega Tomas arbetar. Jag bad Tomas att ställa upp på bild med sina härliga nyheter. Först ville han inte, men efter att jag sagt att jag tänkte "blogga" honom ställde han plötsligt glatt upp!




Varför jag gärna och ofta gick bort till Tomas monter kanske ni förstår av bilden ovan. Jag kan säga att alla dessa härligheter smakar precis lika gott som de är vackra konstverk att titta på.



Vad sägs om denna sak.... toppad med hallon strössel och med en gudomligt god kräm inuti.

Tyvärr kommer jag inte exakt ihåg vad det var i alla dessa smarrerier. Ni får hålla till godo med de mumsiga bilderna.



Den här chokladgrejen var sjukt smarrig och krämig!



När jag ser på den här skapelsen får jag en bild i huvudet på hur någon står i fabriken och är "godishallonmästare" på att sätta dit de små godisarna på toppen;)




Den här munken kanske inte var den vackraste till utseendet, men väl den godaste! Den är glaserad och toppad med nötkrokant sedan finns där innuti en rejäl sträng av nutella!

MUMSFILIBABBA!

Tomas skickade med mig hem ett gäng utav dessa härligheter och Alexandra anklagade mig för att vara en feeder! Man måste ju inte äta av dessa härligheter, men det är svårt att låta bli när man har dem nära till hands:)




En annan kul grej jag såg på mässan var detta ekologiska ting. Kan ni gissa vad det är?


.
En ekologisk Vodka!
.
Numera kan man även kröka ekologiskt;-) Det är väl bra!? Då kan man känna sig nyttig på fyllan.... hehe.
.
Ikväll blir det lite tjejfest här hemma. Luddegubben åkte iväg till Åre med sina snickarkompisar i torsdags och blir borta till Söndag. Då passar man givetvis på:)
.
Det bästa med att Ludde drar iväg är att jag alltid lyckas få Alexandra att sova hos mig!
.
Jag vet, jag vet.........
.
....men det är ju så mysigt. Det är ingen skillnad på att snusa sin bebis i nacken och att snusa sin stora tonåring i nacken. Det är ju samma mammakärlek ju!
.

OCH.......

....nej det blev ingen fredagsbastu igår kväll. Ludde var ju borta och Alexandra hade stadslagsutagning. Jag fick snällt sitta i två timmar en fredag kväll i en svettig innebandyhall och glo på träning. Fast det gjorde jag ju så gärna:)

Nu tror jag bestämt att jag ska dra på lite "städmusik" här hemma och dejta min dammsugare!

12 kommentarer:

Harry sa...

Åhh min dammsugare skriker också efter en dejt och jag lovar att du gärna få dejta honom också om du nu kan med att gå på två dejter på samma dag. Vi passade inte så bra ihop jag och min dammsugare så jag har gått vidare i dejting träsket. Dammsugaren ramlade och slog sönder glaset i min lykta när vi dejtade för ett tag sedan.
Kram
Harry

Helena sa...

Haha, precis när jag fick din kommentar var jag ju inne och kollade på "dina" smaskiga muffins :)

Hoppas städningen går bra!

Familjen Eriksson sa...

Hej Vännen!

Jag hade precis författat klart ett inlägg när din kommentar dök upp.

Vi har varit på tippen två vändor idag och nu ska jag köra ett pass på Friskis. Utesport får det bli imorgon.

Du, kan inte jag få praoa hos dig när du är på en sån där mässa. Vilka godsaker!!!
Wild Garlic-varianten är HELT UNDERBAR på stekt potatis, fast det vet du säkert.

Kram kram! Nu måste jag åka om jag inte ska bli sen.

tina | pepparochvanilj.se sa...

Åh vilka frestande bilder du bjuder på...nästan olagligt frestande ;) Håller man på med ett bantningsprojekt så bör man inte kolla här..hihi

Tack snälla Maria för dina härliga ord, hos mig och framförallt hos min Olivia! Självklart är det ok (mer än ok ;) att länka till oss bägge! Blir jättekul att vi kan hålla koll på varann :)

K R A M // T i n a

Karlsebakken 37 sa...

Åh så mycket smarrigt, kan du sms:a över en sån där hallonmuffins eller??

Stooor kram!

Christina sa...

Det ser ut som att du haft en ganska bra dag på jobbet;) Hoppas att din tjejkväll blir ännu bättre:) //Christina

Taklyftet sa...

Vad goda alla bakelser ser ut! Fast jag får se men inte röra, bara jag tittar så ojar sig min galla och på minner mig om sin existens ;-)
Dina kryddor hade gärna fått hitta hem till mig, har ett överfullt kryddskåp som används flitigt.
Ha en underbar kväll i bastun!
Kram

Anonym sa...

Åh, vad dina goa kommentarer värmer! Och jag känner ju likadant för dig, det vet du väl;);)

Vad mumsiga bilder du bjuder på! Fast just nu är jag rätt så mätt så det räcker att titta på dem, men gott såg det verkligen ut....

Så tjejkväll, det låter kul! Själv känner jag mig lite småtrött efter att ha gått upp vid fem för att sticka upp till Falun med Josefine för friidrottstävlingar och så ett snabbstopp i Gävle på hemvägen för lite shopping och hemma till sextiden... Väl hemma blev det matchreferat av William som har spelat UNT-cupen i bandy hela dagen och vill berätta om ALLT: målen, dragningarna, finterna.... ja du förstår va...;) Men jag säger som du - det gör man ju så gärna!

Nu blir det soffan och melodifestival!

Varmaste kramarna till gulligaste BP´n!
Malin

Favoriterna sa...

Ha ha ha ha ha!!! Det är så roligt att läsa dina inlägg. Sitter just nu på jobbet och hade en liten minut över. Passade på att kolla in din blogg och det är jag glad för. Alltid härligt med ett gott skratt.
Kram Jessica

Tinnar och torn sa...

Gottigotti :o) Jag vill ha! Kram Petro insableg hehe

Anonym sa...

Hejsan sötnos!

När jag läser ditt inlägg så känner jag att jag valt tokfel yrke. Jag vill ju också kolla in kryddor och smaka på bakelser och ekologisk vodka som du får göra....
Fast det där med att slänga ihop en middag för 70 personer gör mig ju lite lätt svettig förstås...

Hoppas att du hade en schysst date med din slang. Jag funderar på att göra slut med min. Den långa slangen och jag är inte kompisar längre. Längtar nästan tillbaka till mitt ex. Electroluxen...

Kramar //Charlotta.

svartataket sa...

Hallå där kryddkvinnan,

Jag är på jakt efter en viss krydda..tyvärr inte från din..men du kanske vet vart man kan få tag på den? Som vanligt har jag inte någon mailadress till dig :) Kan du inte lägga ut en här vetja :)

KRAM Jessica