söndag 22 februari 2009

Malvis

Hej där,

om 45 minuter ska jag träffa Malin med bloggen Malvas rum för första gången!

Det ska bli så himlans skoj att träffa henne och hennes barn som ska följa med. Vi ska titta på match tillsammans. Vi har inte bara husbygge, inredning och sådant gemensamt. Vi delar även sportintresse. Malvis dotter spelar innebandy precis som min dotter gör och de har länge velat se en elitseriematch. Därför passade det så bra att träffas på det här sättet idag.

Nu tror jag inte att jag och Malin kommer att titta så mycket på själva matchen. Jag misstänker att vi kommer att babbla om än det ena än det andra;-)

Superkul ska det bli, och jag hoppas att mötet med Malvis ger mig min blogglust tillbaka.

Nej men nu är det nog bäst att jag beger mig till hallen så att jag kan ta emot henne och barnen.

Kramar till er alla, och tack för era gulliga kommentarer.

8 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Miss you!

♥ Mitt vita hus ♥ sa...

Åh vad skoj:) Hoppas du hittar blogg inspiration nu!!! Kram M

Familjen Eriksson sa...

Hej tjejen,

Skönt att höra ifrån dig. Hoppas att mötet med Malin gått bra (vilket jag inte tvivlar det minsta på) och att Balrog vann innebandyn.

Kram!

mie sa...

jepp ;-)
Balrog tog sina 3 poäng men största vinsten är endå vår (om Malvis fixar lite blogglust hos dig) ;-) Så visst grattar jag Balrog men mest av allt håller jag tummarna för att Malvis med barn lyckas!!!

kram till er alla

Anonym sa...

Har just skrivit en låååååång kommentar som försvann... MEN, OKEJ... jag får väl göra ett nytt försök då!!

Jag hann ju inte se det här inlägget innan jag stack hemifrån, men nu börjar jag förstå varför det var så många som hade koll på att du skulle ha en blogg-Malvis vid din sida idag;) Det var så himla kul att få träffa dig!! En märklig upplevelse... men så kul!! Det känns ju på sätt och vis som man har träffats så många gånger förr genom alla inlägg och kommentarer vi har läst och skickat till varandra, men att sedan träffas på riktigt... ja, det var ju GRYMT KUL!! Josefine och William tyckte att du var SÅ snäll och att tjejerna var SÅ duktiga och Josefine är SÅ nöjd och glad över alla sina autografer! (Och konstaterade att hon hade lärt sig att man ska försöka ha ett snabbt, snabbt passningsspel och inte passa framför eget mål för då kan det bli mål... ) Jag är också så imponerade av tjejernas snabbhet, grymma passningsspel och suveräna skott! Dina egna två tjejer var supergulliga de me´, ena riktiga pinglor;) Hur som helst, grymt kul att träffa dig och de dina!! Som jag sa när vi skildes - det händer grejer runt dig! Du sätter fart på saker och ting och utan att veta hur det har gått till sitter man lite förvånad i Botkyrkahallen med en glad spanjack vid sin sida...; Vad jag är gla´ i dig!

Bamsekramar Malin

Ika sa...

Men va glad jag blev över att att du har skrivit lite. Hoppas matchen gick bra och att ni fick en trevlig pratstund.
Jag kommer förresten till Stockholm för att gå på trädgårdsmässan den 27:e mars så om du är där tar jag gärna en kaffe med dig.

Anonym sa...

Men hörrö du du, var det knäet som sprack eller jeansen????

Håller med om att insikten kommer på en lite så här efteråt..... JAG HAR TRÄFFAT MARIA!!!! Och så mycket mer det finns att prata om... det måste bli en ny träff och gärna med några till. Det skulle ju vara såååå kul!!

Kramis Malin

Karlsebakken 37 sa...

Åh vännen, så kul att höra ifrån dig!! Saknar dig massor ska du veta och älskar varenda livstecken som kommer - både på min och din blogg...! Du ser ut att må bra iaf och det var härligt att se. Kul att du fick träffa Malin också, längtar tills det blir vår tur! Satsar på Tosteberga i augusti...!? Stoor kram från mig till dig!