fredag 6 februari 2009

Oj, vad har hänt här?

Jag måste bara snabbt skriva in ett litet inlägg även fast jag egentligen har bråttom iväg.

Har haft mässa i tre dagar. Det är väldigt slitigt och ju äldre jag blir desto mer dränerad på energi blir jag efter sådana dagar! Hmmm?

Nu är jag på väg till en stor grossist som jag ska laga lunch till (70 pers) och presentera nyheter för. Normalt sett bokar man inte in en sådan provlunch dagen efter mässa men ibland måste man..

Hursom, har saknat min blogg efter dessa dagar och ville bara in en snabbis och vad får jag se!!!!

Först tänkte jag att det var något fel på min mätare. Herregud! visst har jag en hel del besökare hos mig, och det tycker jag är skojigt, på senare tid har besökarantalet ökat något, men att det plötsligt över en natt skulle öka med dryga 2000 nya.......ojsan svojsan, liksom.

Viveka (Humlebacken) har varit så snäll att "bevaka" åt mig medan jag varit borta;-) Tack Viveka för att du hållit koll och för att du berättat för mig vad som hänt. På så sätt slapp jag leta och undra själv.

Det är Fotbolsfrun som länkat hit. Jag skriver mer om det senare för nu bara måste jag iväg om lunchen skall bli klar i tid!!!!

Kommer tillbaka senare, har lite "mumsiga" bilder att visa er;-)

10 kommentarer:

Karlsebakken 37 sa...

Härligt att höra ifrån dig sötis! Mässor suger musten ur en, I know everything about it... Tur för dig att det är fredag, bastumys och en härlig helg på g då!

Sköt om dig så hörs vi snart igen!

Massor av fredagskramar!!

Vimsingen sa...

Kom inte fram på länken och hittade inte inlägget på Fotbollsfrun, men nu ska jag leta lite mer noga. Man är ju nyfiken:)

Tinnar och torn sa...

Hej vännen!

Ja astråkigt att jag ska jobba. Så himla typiskt. Ligger här och ska försöka vila en stund innan jobbet. Du laddar väl för bastu o en vinare antar jag ;o) Vi hade ju en person här idag som ska hjälpa oss med att reda ut begreppen med allt strul du vet! Han trodde vi skulle klara oss på en timme. Han kom 09.00 och åkte först efter 14.00!!! Fatta! Stackarn fick inte ens en bulle till kaffet. Shit. Vi hade ingenting hemma. Hua....får kompensera honomen annan gån. För detblir nog fler möten...

Nä nu måste jag vila lite. Kram så länge! Pellis/beader

Pst: Grattis till anstormningen ;o)

Tinnar och torn sa...

Shit.... jag stavar som snickarn bygger!!!
Ilepp

Tinnar och torn sa...

fowilep hahahamycket läpp här nu
....

Charlottas hemmaplaner sa...

Vad kul det måste vara när besöksmätaren tar ett glädjeskutt! Jag är så glad att massor av människor (läs tjejer) fick ta del av din hyllning från en mamma till en dotter. Den var verkligen jättefin!

Mumsigt inlägg att vänta på. Hmmm. Du är verkligen en mästare på cliffhangers :-)

Trevlig bastukväll. Själv har jag värmt mig en Lumumba...

Kram

//Charlotta.

LENA DE LA RIVERA sa...

Tänkte för er andra Lundin- beundrare så är länken till fotbollsfruns inlägg här : http://blogg.aftonbladet.se//track.php?art=1111390

Den var du verkligen värld Maria!

Ika sa...

Efter så tuff vecka är lätt värd ett extra glas vin och änne mera bastutid! Måste super trevligt att veta att en sån skön kväll väntar på en när man har en tuffarbetsdag!

Olivia sa...

Tack så hemskt mycket för din fina komentar! Om du får länka till mig från din blogg: JAAA! Det vill jag jätte gärna! Om du behöver låna en bild så är det bara att fråga.
Ha en skön dag // O L I V I A

Liw sa...

Va kul med massa nya besökare, det var ett väldigt fint inlägg! :) Jag är rädd att vara för personlig, även om jag önskar att jag kunde vara lite mer... lite paranoid :) Fick tips att den klockan fanns på en möbelaffär inte så långt härifrån för 329 :-och mannen läste kommenteren och tyckte att jag skulle ha vägarna förbi affären och ta med en sån hem! Woho =)


Jag ska till sthlm nästa helg, har du några tips på butiker jag bara måååste kika in i? :D

trevig forsatt helg!

kram!