fredag 27 februari 2009

Hej på`re!

Medan jag sitter och väntar på att en kund ska ringa upp slänger jag in ett litet inlägg....

Jag saknar min blogg, jag saknar att skriva, jag saknar att läsa andras bloggar och jag saknar att kommentera hos er.

Har haft en tuff jobbvecka. Fattar inte varför jag är så trött nu för tiden. Är heeelt slut och jag orkar ingenting!

Det kostar mig massor att kliva upp på morgonen, jag är totalt slut under dagarna, på eftermiddagen när jag kommer hem bryter jag ihop om jag inte får ta mig en kort liten siesta. På kvällarna ligger jag nästan halvt medvetslös i soffan och på nätterna vaknar jag flera gånger av att jag funderar på hur trött jag är!

Fan vad jag känner mig gnällig! Men jag är ju så trött......

Åhhhh nu ringer min chef, bäst och svara...

Trevlig fredag på er alla!

13 kommentarer:

Karlsebakken 37 sa...

Usch och fy vännen, låter som att det är något stort och tungt som hänger över dig! Annars påminner den där extrema tröttheten som något som jag nyligen har gått igenom, men jag antar att det inte är riktigt samma orsak...?? ;) Hang in there och våga tro att det snart blir lättare. Vi saknar dig!! Stor fredagskram från mig till min favvis-bloggis-Maria!

charlottas hemmaplaner sa...

Hej vännen!

Jag är också så där extremt trött just nu. Skyller på den långa vintern och stress. Sedan har jag börjat ta feta doser med vitaminer och jag inbillar mig att det hjälper.

Men nu är det faktiskt FREDAG och då kan man ju inte deppa! Hoppas att du får nya krafter och en riktigt skön helg med mys, bastu och vin. Själv tar jag en XL drink - i medicinskt syfte förstås ;-)

Kram //Charlotta.

Anonym sa...

Maria!
Det är väl inte så konstigt att du är trött! Ni har byggt hus! När var du helt ledig sist? Tillåt dig att vara trött Maria! Det är okej att vila ibland... Kram Michelle

Ina sa...

Saknar dig... låter inte bra att du är så trött...
Hoppas du hittar en lösning på det och piggar på dig för dina inlägg och kommentarer är saknade..

massvis av kramar
Ina

Helena sa...

Hej Maria!
Kul att höra ifrån dig.Försöker skicka lite styrkekramar till dig så att du får lite kraft och snart känner dig lite bättre.Du ska veta att jag tänker på dig .
Ta nu hand om dig.

Må så gott.
Helena

mie sa...

Majsan!
Gå till läkaren och kolla dina värden sen kanske du ska slå ner på takten lite granna. kolla om du kanske kan jobba lite kortare dagar under en liten tid. Det verkar som att du behöver lite tid att hämta hem.
En promenad i dagsljus varje dag kan vara precis det du behöver för att få koll på tankar och mellatoninhalt.
Luset är på väg och då kommer du använda din kreativitet till trädgården :-) ska bli kul att få hänga med på den resan när det är dax. (Du kan lugnt vänta ett par månader till) ;-)
Kramiz

Vimsingen sa...

Många kramar till dig. Vet inte vad som tynger dig men, den där tröttheten låter inte bra. Att vakna på natten och undrar varför man är så trött låter heller inte så bra.
Låter som om du skulle behöva en semester eller ialla fall släppa allt blogg och jobb ett tag.
Sköt om dig!
/Vimsingen

Familjen Eriksson sa...

Fredagskram!
Sitter på jobbet och försöker låta bli att kommentera hos folk. Gör ett litet undantag här... ;-)

Ika sa...

Hoppas du har samma goa sol utomhus som vi har här. Ställ ig en liten stund i värmen från solen och förhoppnignsvis ger den dig lite energi för det fick jag.

Bort med denna trista gråa vinter, ge oss sol o glädje igen!

Viveka på Humlebacken sa...

Hej gumman
Jag tycker faktiskt att du ska göra som mie sa och gå till läkaren. DU kanske är på väg in ii den berömda väggen, det låter så faktiskt.., och då behöver du stöd för att komma ur det. Kanske sjukskrivning några veckor, kanske börja tänka på ett nytt sätt vad gäller måsten och så.
massor av kramar får du i alla fall av mig, och du, snart ät det dags att dra på gummistövlarna igen, och ut i trädgården och röja, det är terapi det!!
kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Liw sa...

vet inte om det har hänt något eller vad som hänt men jag hoppas att det blir bra snart... skickar massa kramar! Saknar dina inlägg och både pådin blogg och inne hos mig,jag är itne heller så bra på att blogga nu för tiden... men det händer ändå en massa... nu kommer solen och den ger ju lite energi, hoppas den ger dig det också!!
trevlig helg på dig! kram

Anonym sa...

Aj aj aj... låter inget vidare det där inte! Jag känner igen mig i tröttheten, har kraschat i soffan flera eftermiddagar den här veckan och slumrat till... och det brukar inte vara likt mig. Har sedan varvat ett par "vakennätter" med att vara sjuuukt trött och knappt orka ta mig ur sängen... jag tror att det är någon vårtrötthet som härjar.

Vad gäller dig, så kan ju inte jag säga vad det är så klart.. men jag tycker precis som någon annan skrev tidigare. TILLÅT dig till att vara trött en tid! Det är helt okej att landa i soffan när du kommer hem! Och du som alltid verkar vara i farten - TA DET LUGNT!! Gör bara sådant som du ABSOLUT vill göra. Det finns inga måsten, utan känn efter vad DU vill!! Skulle det kännas skönt att få vara hemma ett tag så sjukskriv dig, världen går inte under av det heller... och DU är VÄRD att må bra!!

Sköt om dig nu tjejen!!
Varmaste kramarna Malin

Lösvirkesbyggarna sa...

Hoppas att du får en lugn, skön, eller varför inte rolig och fartfylld helg, bara du får tillfälle att ladda batterierna!
Ta hand om dig!
Kram Anna