måndag 22 december 2008

Törnrosa

För er som undrar vart jag tagit vägen denna gång kan jag berätta att jag sovit, sovit och sovit. Min sista arbetsvecka tog totalt knäcken på mig.

Jag har somnat som en klubbad gris i soffan varje kväll nu i snart en vecka (inte likt mig) och sedan vaknat totalt förvirrad mitt i natta mol allena.

Jag har absolut INTE julstressat och känner inte heller någon stress inför jul. Det får bli som det blir i år. Julen lär ju komma ändå, stress eller ej. Hoppas bara att jag orkar hålla mig vaken på julafton;-)




Från soffan där jag legat och sovit har jag kikat på mina nya vita lykthus. Det är verkligen rogivande att kika runt och titta på alla levande ljus.


.
Ikväll har jag klarat av bedriften att hålla mig vaken. Så pass att jag orkat skriva ett litet inlägg, men nu är jag trött igen.
.
Nattinatti

16 kommentarer:

tina | pepparochvanilj.se sa...

Vilket fantastiskt fint hus! Hittade precis hit men lovar att återkomma och kika runt MYCKET mer :D

J U L K R A M // T i n a

Pernilla sa...

Jag har hittat hit förut men sedan glömt bort att komma tillbaka. Jag hittade också hit precis (igen då) och vad kul att se hur ni har fått det! Det ser superfint ut! Kul att se eran etagelösning, vi bygger ett hus som också får en halvtrappa från vardagsrum + kök, det ser lite likt ut som ert.

Kul att se allt!!!

Här är min husblogg: http://vi-bygger-ett-hus.blogspot.com/

Anonym sa...

Vilka ljuvliga hus =)
God Jul!

Favoriterna sa...

Ja du. Det kan vara så. Ibland känns det som man bara vill gå i ide. Men det går snart över ska du se. Såg att du iallafall hunnit kika p¨å min blogg. Tack för kommentaren. =)
Himla fina lykthus du har. Det ser såååå mysigt ut.
Själv sitter jag på jobbet och räknar ner timmarna. Är ledig till nyårsafton när jag gjort denna natt. Känns bra. Ska bli skönt att få komma "hem" till mamma o pappa och mysa lite över julen.
Ha det gott och God Jul på dig.
Kram Jessica

ColonialEast sa...

Hej Maria! Här är en till som är trött! Somnade framför TV vid halv åtta. Och vaknade nu, vid tolv, och är sisådärpigg. Men lite blogg måste man ju hinna med :-) Underbara lykthus du har. Verkligen superfina!! Och så GOD JOD !!!!!!! Hoppas du får lite ledigt och hinner vila upp dig i julhelgen. Stooooor kram, Petra

Anonym sa...

Det ser verkligen mysigt ut med huslyktorna!
Hoppas att du har många lediga härliga dagar nu, så att du verkligen kan vila ut!
kraaam

Anonym sa...

Men vad nu då lilla Pinglan, är det du som har sömnproblem... fast åt andra hållet då rå... Jaaa, är du trött så är det ju bara sömn som gäller så sov på du i din lilla törnrosasömn. Sedan får vi ju så klart hoppas att du snart har vilat upp dig så att din familj får njuta lite av ditt sällskap i jul;)

Superfina hus du skaffat dig och visst ÄR det rogivande med levande ljus! Jag kan sitta och titta på mitt lilla zinkhus och bara förundras över hur himla mysigt det känns...

Skönt att höra att du inte har någon julstress och du har ju SÅ rätt i att det faktiskt blir jul ändå. Jag har städat och gnott de senaste dagarna och det är så skönt när det är fejat och rent överallt, tycker jag. DET är julefrid för mig på något konstigt sätt. Sedan har jag knappt hunnit baka någonting, men vad sjuttsingen gör det.... vi ska ju inte ens vara hemma i jul utan firar hos min syster ute vid kusten. Däremot ska jag baka lite bröd idag att ta med och trilla lite köttbullar. Och rosta lite nötter. Och pynta granen. Och tvätta. Och dammsuga och skura, igen. Och bädda nya lakan i alla sängar. Och stryka juldukarna. Ja, lite grann har jag ju kvar att göra, men det är lugnt... ingen stress... det blir jul ändå!

Hoppas du får dig en riktigt lång sovmorgon idag och att du känner dig lite piggare!
Storkram Malin

Anonym sa...

Hej Maria!
Ibland kanske man behöver lite törnrosasömn.Skönt ändå att höra av dig.Kan säga att du har varit saknad.Skönt att höra att du inte är julstressad iallafall.Superfina hus du har inhandlat.Kan säga att jag känner heller ingen julstress.
Händer väldigt mycket med vårt hus nu.Om 7veckor flyttar vi in.Ja jag har börjat att räkna ner.Hihi
Jag önskar dig , Ludde och tjejerna en underbar jul.
Varma kramar Helena

Erika sa...

Visst är det mysigt att vakna och kunna se mys ljus på en gång. Blir lätt att man ligger kvar lite extra, snooooozzar liiiite till bara. Trevlig jul på dig, hoppas du sovit tillräckligt så att du kan vara vaken i morgon och inte missar tomten.

Maria - Villa Krutbruket sa...

Hallå,

Roligt att du kika tillbaka till mig =)
Ja det kommer bli kalas fint när allt blir färdigt..
Hoppas vi hörs snart igen!
Ha en riktigt GOD JUL
Kram Maria

svartataket sa...

Vad fint du gjort det!Har saknat dig! Ja ibland blir man helt slut! Nu ska det bli skönt med lite ledigt!
Nä det där med idrott..förstår om det är svårt att få tiden till annat. Vi har renoverat vårt hus så in i bomben i 7 år innan vi kom på att vi kunde börja åka skidor igen!! O sen har vi bara fortsatt och viker inte av för allt smör i småland!!! Vi har samma smak hela familjen, så jag vet vad dom gillar och dom visar alltid i tidningar o så ..så jag har full koll på deras smak och vågar att göra om dreas rum utan problem(är inte färdig än, så hon väntar med spänning på resten. Sonen kom igår kl.23 och frågade om jag kunde tänka mej att fixa lite i hans rum!!! ehhhh, kl är 23!!!! kan vi ta det en annan dag? han blev lite putt..hahaha
Nu ska jag sluta skriva min roman!
Jag vill önska er en underbar jul och ett gott nytt år!!!

KRAM gumman

Anonym sa...

Yes, du räknas en gång om dagen.

Harry sa...

Ja du har då varit riktig tröttis. Men tur är väll att du har sovit mycket fö rdå har du förhoppnignsvis sovit bort alla baciller så du sluppit vara sjuk iallafall.

Hoppas ni får en underbart god jul!

Kram

Familjen Eriksson sa...

Halloj!

Jag har nog drabbats av samma sömnmygga som du. Har gått och lagt mig före nio varje kväll i en vecka. Nästan inte ens orkat läsa...

Fina hus du har shoppat. Det är bra mysigt att tända alla ljus på kvällen.

Duu, GOD JUL till dig och hela familjen!!!

Kanske inte hinner säga det sen, ska till friören nu på em och det brukar ta några timmar. När jag kommer hem har svärisarna dykt upp så då lär jag väl försöka vara trevlig...

Puss & kram

Anonym sa...

Åh vilka fina hus! Sådana skulle jag också vilja ha, vet inte riktigt var men vill ha ändå :)

Önskar er en jättegod jul och hälsa de du träffar av min övriga släkt också!!

Anonym sa...

Hej familjen Lundin! Här kommer en gott nytt år hälsning från familjen Vargas. Vilket fiiint hus ni har byggt. Var har du köpt dina fina hus lyktor? Skulle vara kul att komma och hälsa på och se huset på riktigt!