torsdag 11 december 2008

Hänger man inte med....

...är man inte snabb nog. Det är innebandyns motto. Det verkar även som om det är min Luddegubbes motto. Åtminstone idag.

Från det att en annan velat fram och tillbaka och informationen från diverse olika möbelföretag som saluför varumärket Stolab konstant varit densamma. (Nämligen den att varor från Stolab lagerhålls ej, de är beställningsvara och väntetiden är ca åtta veckor) till att på mindre än ett dygn komma hem och mötas av detta "berg" av godsaker kan inte bättre beskrivas än med just innebandyns slogan.

Hänger man inte med, är man inte snabb nog!

Vilken Ludde jag har;-)
Måste kila iväg på match nu. Ikväll spelar vårt eminenta damlag (Balrog) hemma mot Gotländska Endre. Det är sista elitserieomgången innan juluppehållet. Även fast jag har god lust att stanna hemma och känna och klämma på gosakerna Ludde tagit hem idag måste jag dra iväg nu.

Gissa om jag kommer att visa er senare;-D

13 kommentarer:

Från koja till slott sa...

Hej! Tack så jättemycket för din kommentar hos mig, värmer ska du veta!
Kramar Pernilla

Helena sa...

Hej Maria!
Vilken gullig liten Ludde du har.
Ser att du har fått fina vippisar också.Gungstolen kommer att bli superfin vid kaminen.
Ha det!
Kramar Helena

Harry sa...

ÅÅhhh spännande. Men nu bir jag ju nyfiken på hur Ludde gubben fixat fram de där sakern. Ser framemot hur de ser ut utan emballage. :-)

mie sa...

Hihi.... jag Ludde vet vad snabb är :-)
Men han är inte bara snabb han är skicklig, omtänksam och kärvänlig också! :-)
Glöm inte hens fina hjärtan som han satte fast på gardinstången ;-)
Snacka om guldklump!!!
Hoppas Balrog fixade poängen!!
Kramiz från Skälby och extra hälsning från gubben Nygren

Tjohalias blogg om inredning sa...

Vilka snygga stolar! Åhå jag ser kartonger från Vipp oxkså, spännande! Kram Sandra

Karlsebakken 37 sa...

Åh, vilken man du har! Don't we just love them när de får såna genidrag och hamnar i fixartagen!? Ser fram emot rapport....!

Hoppas innebandyn gick bra ikväll!

Stor kram från Tønsberg

Tinnar och torn sa...

Nattinatti på dej fisen ;o) Kramis Pellis

Viveka på Humlebacken sa...

Vi skålar i cyberspace i morgon under din trappa!
kram

Viveka på Humlebacken sa...

Thoho, grattis till vinsten mot Endre (var tvungen att gå in och kolla på innebandyhemsidan... hoppas att ingen såg vad jag gjorde, de måste tycka att jag är helt tokig...:)

Charlottas hemmaplaner sa...

Hej!

Vilka fina grejer som är på väg in i den Lundiska hemmet!!! Jag har själv "vippat" mitt ena badrum och vill bara ha mer... Och gungstolen. Grymt! Vill också ha en så'n och sitta och gunga i!! Och &-tecknet blev så himla fint i din hall. Ibland blir jag nästan rädd när jag läser dina inlägg. I mycket har vi samma smak och vi fastnar ofta för exakt samma saker på samma gång. Ibland tror jag att du läser mina tankar... Spooky!!!

Tusen tack för gulliga kommentarer på min blogg. Jag är inne på jobbet en stund idag för att fly från två dagars TOTALT kaos. Är helt slut trots proffshjälp med både packning och flyttning. TRE flyttbilar och 160 lådor krävdes. Jag och Magnus packade upp lådor till två i natt. Allt för att hitta glas, tallrikar och bestick.... Skall aldrig mer flytta. Jag lovar!

Kram //Charlotta.

Familjen Eriksson sa...

Ludde kan han! Hoppas att du ger honom en extra trevlig fredag för besväret... ;)

Det ser ut att som att jobbet blev lite lidande idag, jag tror nämligen inte att du kan vänta så länge med att börja packa upp. Eller gjorde du det redan inatt???

Fredagskram!

Lösvirkesbyggarna sa...

Det kommer att bli så bra! Jag tycker att det var helt rätt att ni bestämde er för svart + svart. Ska bli spännande att få se dem på plats!
Kram Anna

Jenny sa...

Vilket jätte fint hus, o schyst inredning! Längtar tills det är dags för oss också att börja inreda :-) Gungstolen är huuur snygg som helst!!