måndag 26 april 2010

Hinner inte med

Hej vänner,

hinner tyvärr inte med något vårtecken idag.

"kastar" in detta korta inlägg för att visa att jag lever.

De e mycke nu som ni kanske förstår. Förra veckan gnetade jag häcken av mig på gastronord. Under helgen som varit har det kalasats för gubben och nu är jag på språng igen.

Jag är på väg till Gotland. Ännu en tripp. ännu en mässa. Båten går ikväll och det är bäst jag skyndar mig!

Jag tar med mig kameran och försöker fota något härligt gotländskt vårtecken som jag kan visa er vid ett annat tillfälle.

Som ni förstår har jag inte heller haft tid att kika runt hos er. Förmodligen har jag missat en hel del skoj och jag får försöka läsa ikapp er senare.

Ha det så gott alla.

Kramar

/ Maria

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ha det så bra kram Vivi Soltorp

Helén sa...

Ta det lungt... Vi finns kvar här ute i cybern och väntar snällt på att du ska få tid över ;) Ser fram emot våriga Gotlandsbilder.
Kramar

Monica sa...

Stressa inte ihjäl dig! Bloggen är inte det viktigaste i livet - fast GANSKA viktig...
Kram, Monica

Viveka på Humlebacken sa...

Hmm, akta dig så att du inte får sparken:)
Passa på att träna dig på vinslurpande när du är på ön.. det kan behövas.

Huset vid vattnet sa...

Tycker mig se att det är fler som har lite annat att pyssla med för blogginläggen blir färre. Jobb och vår kallas det nog... Ta det lungt! Själv ska jag nu njuta av en kopp kaffe och kika på när stensättningen tar form. En veckas ledighet är skönt när det varit långa dagar på jobbet ett tag. Kram Marie

mamma med ambitioner sa...

Ha det bra på Gotland. Det är en plats jag inte varit på men jag vill hemskt gärna åka dit. Det ska visst finnas mycke fin keramik på denna lilla ööööööö. Hoppas jag kan locka med familjen någon gång. Lammkött goes oxfilé tyckte jag lät toppen, fyller förtio om en månad hihihi. Skönt att du mår bra, positiv stress är ok. Sköt om dig. Kramisar Kristina

Min Lycka sa...

Kortet över Gotland såg toppen ut, fint och soligt väder! Det har vi på västkusten också idag, nu ska jag "pressa" i solen i ca en kvart innan den försvinner bakom träden:=)
Kram