onsdag 7 april 2010

En till!

Nu fick jag samma award igen.

Den som jag tidigare fick av Monika och av Marika.

Denna gång kom den från söta lilla Olivia.

Tänka sig..... jag som skrev i det andra inlägget om ålder och så och att det inte har någon som helst betydelse.

Monika är en glad pensionär och Marika en ung tjej i min dotters ålder. Jag själv befinner mig mitt i mellan de bägge åldersmässigt. Olivia däremot är en ung flicka. En nybliven tonåring!

Härligt som sagt!

Lilla Oliva har en egen fin blogg. Hon är jätteduktig på att skriva och har trots sin ringa ålder redan en fin näsa och känsla för detaljer och inredning.

Som om det inte vore nog har hon dessutom ett fint öga för fotografering. Där tror jag att hon lärt sig en hel del från sin mamma som även hon har en fin inspirerande blogg.

Jag gör på samma sätt som tidigare med denna award. Jag skickar den till alla er som brukar kommentera här hos mig och även till alla er som inspirerar mig genom era bloggar.
.
Tack så jättemycket söta Olivia jag blev jätteglad!

2 kommentarer:

Olivia sa...

Varsågod kära maria! Du verkar vara en supersjysst mamma som har ett stort, varmt hjärta som delas med till dem som behöver och jag snor nog lite då och då tror jag :)

Din blogg är störtskön och jag gillar din "stil". Jag tror att du och min mamma skulle gilla att "hänga" med varandra ;) ni är lite härligt knasiga morsor båda två liksom.

Du skrev att besökare gillas utav mig och det stämmer till 100%, jag älskar alla mina besökare och blir besviken när jag inte ser vilka alla r så jag kan tacka dem så djupt.

KRAMISKRAMAR // OLIVIA. ♥

Carin sa...

Jo, jag gick ju på det... Kul att vi kan inspirera dig, du som inspirerat oss så mycket. Ett glashus blir nog perfekt hos er. Verkligen skönt att sätta sig i på tidig vår och lite senare höst, upptäckte vi när vi gick runt på utställningen i helgen. Hoppas han uppskattar det :-)
/Carin