tisdag 30 mars 2010

Vårspan 5.e måndagen

Igår kväll när jag försökte få in mitt vårspansinlägg höll jag på att få hicka. Det ville sig inte alls och det lilla jag kunde läsa mig till på blogspot indikerade att jag började närma mig "fullt" på mitt konto.
.
Jag fick givetvis panik och trodde det enbart handlade om mig och om min blogg. Senare under kvällen såg jag att även andra med blogspot hade problem.
.
Nu verkar det fungera igen men jag är lite fundilersam över en ikon som jag inte känner igen. Är den ny eller har jag möjligtvis missat den tidigare?
.
När jag infogar bilder så står det längst ner hur många procent jag är uppe i. Jag är tydligen uppe i 84%. Betyder det att när man når 100 så är det slut?
.
Någon som vet?

Nu till mitt vårspan som Viveka är mamma till.
.
Jag hade inget särskilt att visa igår egentligen faktiskt. Men ett åtagande är ett åtagande.
.
Vi har fortfarande snö kvar här om än i betydligt mindre mängd än tidigare. Vägarna är dock bara nu och det är en skön känsla att köra bil på asfalten igen.
.
Mitt vårtecken denna gång får bli att jag....
.

.
...inte längre traskar runt i dessa skodon.
.

.
Numera är det dessa som gäller.
.

.
Bjuder även på en bild som visar att snön nästan är borta nu.
.
Hoppas att påskhelgen blir fin och härlig på alla sätt och vis och att det sista av snön försvinner så att jag kan gå ut och gräva och inspektera bland mina planteringar.
.
Må väl där ute.

9 kommentarer:

Min Lycka sa...

Konstigt att det finns en nivå som man kan fylla på blogspot?! Det låter lusigt, undra vem som skulle kunna svara på detta?!

Visst är det skönt att ställa undan sina varma skor och kläder!! Snygga stövlar, jag har lyckats köpa exakt likadan förra året ser jag:=)

Ha en bra jobbvecka!
M

Bittan sa...

hej !
Har hört en som faktiskt hade lagt upp till full nivå på blogspot och då gick det att köpa mer plats. Kostade inte många kronor som tur är.
Jag ser ingen procent när jag lägger upp.Testade för säkerhetsskull igen när jag läst ditt inlägg.Det hade ju varit lite intressant eftersom jag som du alltid har en massa bilder o även i bägge kolumnerna. Var och när ser du det ?

Ha en bra dag

kram Bittan

Monica sa...

Originella vårbilder! Kul!
Har du sett mitt mail?
Kram, Monica

Snäckskalsdalen sa...

Hej!
Visst är det bra när det lagar sig självt....!
Den är lite förunderlig den här blogg- och data världen! Man väntar lite, lugn och fin är man, (höhö) och så är allt bra igen!

Jag blev oerhört förtjust i dina rosa stövelsnören....så fina! Och då är det väl ändå vår när man kan ha stövlar.............

En bra dag och så en liten kram från
Agneta

Ika sa...

Det var precis det där med skor jag gick o fundilerade lver men aldrig orkade fota.
Nu är grova vintersnickar skorna borta o fram har det kommit lågskor och gummistövlar......när kommer de blommig tygskorna?

Min Lycka sa...

Hihi...dina inlägg är alltid väldigt roliga och det är med ett stort leende jag läser dom, att du (precis som jag) är en virrepanna ibland gör alltid ännu skojigare!! Visst är det skönt när det är fler som är precis likadana som en själv ... Nu ska jag också sluta skriva eftersom John blund anlände här för en sting sen, nu går
an på reserven liksom.. Jag ska ge järnet imorgon, sista dagen på jobbet innan påsklov, mitt yrke har vissa fördelar.. Om man nu bortser från en Barcelona resa hit eller dit:)) godnatt Goa du!!!

Emelie sa...

Hej Maria,

Himla kul att du hittade till vår blogg! Som sagt, det verkar inte finnas så många Trivselhusbloggar att följa - alltid lika roligt att hitta till fler! Ska bli spännande att bläddra igenom i ditt arkiv...

Snart börjar det ta fart på riktigt ute på tomten (idag blev plattan gjuten och nästa tisdag kommer huset), och då blir det antagligen lite mer fart på bloggen också. Hoppas du följer med och delar med dig av värdefulla tips!

(PS. Tobias bad mig hälsa och be om ursäkt för att han är en sådan blogg-rookie! :))

Linda sa...

Hej och tack för din kommentar hos mig, det värmde men jag tycker faktiskt du är underbar och härlig och tokig och ja, jag vet inte allt :-)

Och ja, jag förstod din frustration i Barca-inlägget...

För att övergå till vårtecken så ett vårtecken så gott som något är väl när vårskorna kommer fram :-) Är trött på att gå i stövlar nu, och de är nog rätt trötta på mig också.

Glad påsk du goa människa! Kram

Line sa...

Hei, god påske til deg og dine!

Jeg ramlet tilfeldigvis innom her for noen uker siden og har siden det blitt fast inventar her. ;)

Har funnet mye inspirasjon i dine bilder og skriverier, så tusen takk for det! :) Om du har tid og anledning så skulle jeg gjerne hatt mer info om materialene dere har brukt på badet.

Line

PS! Kan jeg låne noen av badrum-bildene til bruk i min blogg, som inspirasjonsbilder?