tisdag 8 april 2008

Takpannor och puts

Nästan dagligen tittar jag förbi huset. Det är svårt att låta bli. Tur för mig att vi bygger nära, i grannkomunen. Det är så spännande för man möts alltid av något nytt.

Dessutom så blir byggkillarna glada när jag kommer på besök. Kanske beror det på att jag för det mesta har med mig något till dem;-) Senast var det glass i stora lass och det gick åt kan jag lova!

Halvvägs hade de kommit med takpannorna och idag trodde de att de även skulle hinna med att sätta upp garaget.

Igår när jag tittade förbi så hade teamet som skall putsa vårat hus varit vid huset. De hade intagit vårat blivande vardagsrum!

De hade spikat upp krokar på väggen där vi skall ha vår tv för sina arbetsklädder. Ställt upp ett bord med micro och diverse "lunchrums" pinaler och placerat ut lite campingstolar.Det är bra att personalen gör det hemmamysigt för sig!

Mi casa es su casa;-)

4 kommentarer:

svartataket sa...

Ja jag förstår att du är där ofta..jag skulle nog bo där..haha
Du kan få komma hem med gott till mje också;) Nä just det, inte nu, nu är det gårda tag som gäller..haha
Nä jag ska försöka blunda för personen..Ja med ryggen går det upp och ner..Tack som frågar :)har fortfarande inte fått någon tid!!

KRAM

lola sa...

hola me gustaria que me visitaras,ve a mi blog,gracias

lola sa...

hola maria pues mirando blog vi el tuyo y lo de maria sonaba español,y mira no me he equivocado,tu español muy bien me alegro verte en mi blog,aqui tienes una amiga.

Jules sa...

Maria your home looks just lovely,i like looking at your pictures,Good luck with your new home i hope you will be very happy there.