onsdag 9 april 2008

Inspirerad till ingen nytta

Dagens besök vid huset gav ju inte mycket direkt. Visst går det så sakteliga framåt men nu är jag så inspirerad av de andra husbloggarna som visar inredningssaker de köpt och tapeter de satt upp och möbler de hittat. Jag är inte i närheten av något sådant ännu.

Jag har bestämt mig för att inte titta eller köpa hem nya saker förrän det börjar likna ett hem på riktigt. Vi ska ju flytta ut ur vårt befintliga hus 2 månader innan vi flyttar in i det nya så det känns väldigt onödigt. Dessutom så "tvilling" som jag är så kommer jag säkert att fastna för helt andra saker i Juli än vad jag kanske fastnar för nu.

Idag var jag hos min "nya" köksarkitekt LottaTibro kök. Vilken tur att jag snubblade över henne. Jag har tidigare berättat att jag inte riktigt var på samma planet som den vi blev tilldelade. Jag hade onda aningar när köket efter en himlans massa strul blev klart och snacka om att mina onda aningar blev besannade tack vare Lotta.

Det var massor som var fel! Nu har inte vårt kök börjat produceras ännu så till all tur hinner vi korrigera alla missar. Det kostar oss en massa onödig extra energi visserligen men det är det verkligen värt.

Tänk om vi hade satt upp det här felaktiga köket i vecka 24 och upptäckt alla fel först då! Vad jobbigt det hade blivit för oss!

Nu känner jag mig trygg med Lotta och om du Lotta läser det här så ska du veta att jag är oerhört glad och lycklig över att jag fann dig;-)

Snart så har vi nya fina KORREKTA ritningar på köket och då skall jag självklart lägga ut dem här.

Idag bjuder jag på två inredningsbilder;-) i brist på annat dårå!

Så här fint kan man ha det i sitt "personalrum" (mitt blivande vardagsrum)
Och vad är det för j*vla väder vi har :-(

5 kommentarer:

husnummer30 sa...

Hej!

Vad roligt att du hittade till min blogg. Och tack snälla för söta kommentarer. Blir ju så glad av sådana... :-)

Här hos dig händer det ju en massa spännande. Vad roligt att bygga nytt hus! Ska bli skoj att följa med på vägen. Och vad skönt att ni fick ordning på köket nu och inte sen. Det hade ju varit en väldigt dålig överraskning.

Ha det fint! //Jill.

Making it lovely sa...

Oj vad det jobbas hos er! Komer att bli kanonfint när det är klart, gäller bara att stå ut!

Må gott

mie sa...

Jaha, Majsan! Vilken snygg möblering killarna har fixat åt dig :-) Jag antar att det är där ni sitter och intar ditt medhavda kaffe med dopp. Hur gillar Ludde möblemanget? ;-) Torde väl passa honom gott när han själv ska riva runt och rigga det elektriska?
Vad gäller nyinköp till huset så måste jag absolut ge dig rätt!! *fniss* som tvilling så finns det mycket som är snygg men oftast bara en kort tid :-) Hjärtat hälsar att hon tänker bita vintergubben i rumpan när hon får nos på honom!! Hon vill ha sol, sol och värme, värme, värme! Hon brås på matte ;-)
Ha det gott tills vi höres igen. PS! Snygga brudar du och Ludde producerat, dessutom vet jag att Alex är supermysig som person och det ser ut som att Becca inte ligger efter på den punkten :-)

svartataket sa...

snyggt:) Tavlorna hänger redan på plats..haha
Nä man ska nog inte handla så mycket innan. OM det nu inte är något som man vet att man absolut vill ha och inte tröttna på!!För man ändra sig fort..hihi

KRAM

husnummer30 sa...

:-)

Ja visst är det bra när man har andra bloggare att inspireras av! Och jag som inte har något hus, eller är i direkt närhet av att köpa ett, kan ju låta mig inspireras av er som faktiskt har det.

Ha en riktigt bra fredag! //Jill.