tisdag 26 februari 2008

Kontakter

Eftersom Ludde är elektriker så är det ju självklart på det viset att det blir Ludde själv som skall göra elen i huset. Konstigt vore det annars.

Ludde är en snuskigt pedant, petnoga människa som faktiskt kan gå mig på nerverna ibland. Många tycker att jag ska vara glad för att han alltid gör klart sina jobb och för att jag slipper ha sladdar och dyligt liggandes längs med golv och socklar.

Jag vet att det är skönt med en karl som alltid slutför noggrant de jobb han gör, jag ska inte klaga, det är bara det att när han går in för ett sådant här projekt eller en renovering så kör han i princip nonstop.

I dag kom han hem med nya broschyrer från någon elgrossist. Han ville visa mig de eluttag han tycker vi ska ha. När det gäller sånt så litar jag på honom till tusen procent. Jag vet att hemma hos den här elektrikern kommer det att lysa så in i h*vete bra;-)

Det finns uttryck som "skomakarens barn har inga skor" och "bagarens barn får inget bröd" här är det precis tvärtom "hemma hos elektrikern lyser det minsann"

Här kan ni titta på den serien av kontakter han föreslår. Det finns i många utföranden och de är platta och fina.

Jag passar på och gör lite reklam för min mans företag.

PLL-EL & Byggservice AB.

Jag har lagt till honom som länk här nere till vänster på bloggen.

Söker du/ni en duktig elektriker och finns i Stockholm med omnejd så rekommenderar jag honnom varmt;-)

2 kommentarer:

Ett projekt för en bättre attityd sa...

Hej Maria!!
Tja, man kan ju tro att du lobbar för Ludde's el-kunskaper för att främja husfriden. Men eftersom du lyckades "sälja" in honom hos mig då jag byggde mitt hus, (som om han skulle behöva säljas in?) så kan jag bara hålla med - han kan det där. Jag förstod detta då det var dags för oss att installera vårt vatten och det fanns massa kopplingar i det skåpet Ludde satt upp. Då hajade jag att jag fått valuta för pengarna.
Jag skall följa Ert bygge med spänning.
Eftersom vi snackade om lite goa webbgrejer så kan du ju kolla hör oxå:

www.dillsmak.se

Vi hörs!

//The spice boy

svartataket sa...

Vad kul med nytt hus!Ska bli kul att se det lysa ;))