onsdag 17 februari 2010

Vårteckenutmaning

Nu är det riktigt segt med all snö tycker jag. Lite tjatigt...men hey, det är SEGT med all SNÖ!
.
Visst är det vackert med vitt och med snötäckta landskap. Särskilt vackra soliga dagar, men nu har det varit såhär under så låååång tid. En annan är ju inte van med så mycket snö.
.
Nu ser jag verkligen fram emot Vivekas vårteckenutmaning. Hon kör en favorit i repris och det gör hon baskemej rätt i!
.
Vårteckenutmaningen startar måndagen den första mars. Varje måndag skall de som är med rapportera på sina bloggar om sina vårspan.

Det behöver nödvändigtvis inte vara bilder på blommor, knoppar och sådant. Det kan vara kvitter och fnitter och annat som hör vår och vårlängtan till.
.
Det som är så kul med denna vårteckengrej är att Viveka lyckats täcka alla landskap med sin utmaning och på så vis kan vi alla följa övergången vinter-vår över hela landet.... för det skiljer ju en hel del:)
..
Jag för egen del hoppas på barmark till den första mars, men med tanke på de enorma snömassorna vi har iår är det nog bara ett önsketänkande.
.
Hoppas åtminstone att det är barmark månadsskiftet mars/april. Då ska nämligen jag få min nya bil.... och det finns inget härligare än att få köra ny fräsch bil med sommardäck när våren just startat.
.
Lite ironiskt kanske... men nya bilen blir vit. Alpinvit;-)
.
Här ser ni mina vårtecken från förra året, om det är någon som vill se dem igen.

5 kommentarer:

Linda sa...

Ja visst går det fort och de bilderna var från 30 januari, det har hänt en del sedan dess bl.a. är köket på plats. Vet inte varför de ej hinner med mina uppdateringar på vibyggerhus.se :-(

Är också rätt trött på snön nu, men det vågar jag knappt säga - skall till Lofsdalen och åka skidor med familjen på lördag. Efter det vill jag ha vår!!!

Kram Linda

Charlotta sa...

Tjena moss!

Nu har jag läst i kapp igen. Jag är inte inne på bloggarna regelbundet, men det är alltid lika roligt att läsa vad mina favvo tjejer sysslat med sedan sist...

Känner mig väldigt nostalgisk när jag ser att det blir vårspaningar i år också. Det känns liksom extra viktigt i år efter den här låååånga vintern.

Snygg jacka. Ludde har verkligen smak! Själv fick jag en väldigt dyr och TOTALT oromantisk Valentines-present. Vaddå? Jo fyra nya dubbdäck till min nya bil. Också väldigt gulligt men kanske inte riktigt vad jag hade förväntat mig ;-)

Ha det så bra nu!

Kramar

//Charlotta.

Min Lycka sa...

Hej Maria!
Jag har antecknat mig till utmaningen i år, ska bli spännande!

Nu är klockan 03.30 och vi ska strax åka till flygplasten, Egypten nästan! Helt underbart skönt!...Men var ju tvungen att titta igenom bloggarna en sista gång innan resan, man är lite skadad tror jag:=) Bloggsjukan kanske!!:=)

Jag hoppas att man kan koppla bort datorn och det ska bli skönt att ta lite semester! Men jag längtar tills jag kommer tillbaka redan nu, knäppt va?!

Många kramar
Marika

Anonym sa...

Hej!
Åh så härligt med en ny bil och alpinvit dessutom, kan det vara en Audi? Det är vårkänsla det, att hoppa in i en ny bil med sommardäck och dra på sig coola solbrillor och åka iväg...mmmmm ha det bra kram från Vivi Soltorp (måste oxå anmäla mig till vårutmaningen)

Anonym sa...

Ja vad knäpp man är över lite asfalt.... en BMW inte helt fel eller hur? Vit så snyggt, vad är det för modell? Det är så kul med nya bilar....mmmmm luktar gott med. Du jag har observetat en sak...vet inte om jag borde berätta det för dig eller inte....hmmm jo jag måste väl....på söndagen den 28/2 är det fullmåne och titta vem som har namnsdag då....det är ju du. Och tänk om du drömmer om den där telefonen med, det kanske är då du får klarhet i hur du ska göra med den? huhuhu lite spokey eller hur det stavas....kram Vivi