torsdag 11 februari 2010

Insnöad

Jag känner mig insnöad i dubbel bemärkelse.
.
Utomhus råder värsta istid och inombords likaså.
.
Jag är helt tom. Har absolut ingenting att blogga om. I alla fall inget jag vill dela med mig av.
.
Jag har tokmycket att göra på jobbet och är totalt dränerad på energi. Är galet trött på kvällarna och orkar inte ens halvsitta/ligga i soffan.
.
Jag har för mig att jag var så här trött förra året vid den här tiden också.
.
Undrar vad det kan tänkas bero på? Taskig mathållnig på grund av stress? För lite ljus, trots att dagarna nu blir längre för var vecka som går? Eller är det kanske rent av bara en trötthet som infinner sig dessa månader bara därför att liksom?
.
Hursom helst..... jag gnäller inte. Jag tycker bara att det är så tråkigt att jag inte orkar blogga. Jag som tycker att det är så roligt och jag som normalt sett tycker att bloggen ger mig energi.
.
Det är dock kul att se att min gamla "vapendragare" Viveka har drabbats av det som annars brukar drabba mig i perioder. Nämligen bloggdiarre;-)
.
You go girl, håll fanan uppe medan jag ligger här och trynar;)
.
Vet inte egentligen varför jag skriver dessa rader nu. Vill väl bara att ni trogna ska veta att jag finns kvar här... om än något orkeslös.
.
Ni som "känner" mig vet om att jag inte tycker om att skriva inlägg utan att infoga bilder.
.
Därför avslutar jag dagens inlägg med dessa tre som föreställer vyn jag har utanför mina fönster just nu i dessa vinterdagar.
.

.
SNÖ
.

.
SNÖ
.

.
Massvis med SNÖ.
.
Längtar efter gröna nyanser.

14 kommentarer:

Lars sa...

Jaa, ett livstecken!! Gott att höra att du "bara" är lite insnöad. Alla vi som har hängt med ett tag vet ju att du tar en liten paus varje vinter (hua, minns när du faktiskt tog en "riktig" bloggpaus och var borta i flera veckor, fyy vad jag saknade dig då!!!) och kommer tillbaka så sjuukt mycket effektivare i takt med att snön smälter och det gröna börjar spira utomhus. Kanske det är det som är hemligheten bakom din och Luddes galna energi på sommarhalvåret?? Hmm, tål att tänkas på det där alltså...!

Sköt om dig, vila upp dig och mys med familjen nu,

stor kram C

Caro / Karlsebakken37 sa...

Hmm, det där blev konstigt - på något sätt ligger Lars identitet inne här (eftersom han precis har upprättat en ny mailadress...!?). Jag fattar inget. Men det är mig, Caroline, Karlsebakken37 som är igång på kvällskvisten. Kram på 're!

annicap sa...

Skickar en varm kram som smälter snön utanför ditt fönster :-)

Monica sa...

Snö, snö och åter snö! Vem blir inte missmodig av detta? Därför lägger jag nu ut reseberättelser från varma, soliga resor för att pigga upp mig...
Välkommen att värma dig!
Kram, Monica

Helena sa...

Skönt att höra ifrån dig.Säger som Carro,vi som brukar hänga här vet ju att du tar lite bloggpausar såhär på vintern=)
Vi fattar=)))
Jag längtar också till att den där istiden ska sluta nu.Men det är väl bara att gilla läget.<3

Många varma och styrkande kramar från "blogglösa" Helena

Drömvillan 2009 sa...

Åh vad glad jag blev när jag såg att du uppdaterat! =)
Jättefint i ditt fönster, mycket fräscht!
Snön får nu allt ta och smälta.... men vart ska allt ta vägen!?
Ha en trevlig helg!
Kram Anna

Viveka på Humlebacken sa...

Hej söt!
Ja du, det går upp och det går ner, passar väl bra att jag har diarré när du har lite förstoppning.. rätt som det är är det tvärt om, det ve vi ju.
Hoppas att du får tillbaka orken snart, för vi saknar dig!!!
kraaaaaaaaaaaaaaaaaam
vapendragaren

Anonym sa...

Ville bara önska dig en trevlig helg! Och hoppas också på lite grönska snart!!
Kram Lena J

Helén sa...

Ja, TRÖTT var ordet känner igen mig. Jag älskar snö, men börjar också känna mig mätt och längtar ut att få påta i trädgården igen och släpa runt en massa stenar hit och dit ;). Jag längtar tills du kommer tillbaka till bloggandet igen med dina friska, galna och inspererande ideér :) . Ta hand om dig och ha en mysig helg. Kramar

mie sa...

Tro mig tjejen, tröttheten beror helt enkelt på att du saknar den spanska solen och din egen altan :)
Snart är våren här och då kommer det klia i dina nya gröna fingrar för att få fixa lite grönt här och lite grönt där så att ni kan ha alla mysiga stunder på altanen när tjejerna dyker in med kompisar och goa grannar dyker över staketet =)
Du är snart i mål, snart slutspel och sedan väntar bara finalen =)

Livet på Marbogården sa...

Önskar dig trevlig helg! Känner som dig, vill också ha lite grönska nu...

Min Lycka sa...

Ha en go helg Maria och passa på att gosa ner dig i soffan med filten uppdragen till näsan! Snart är det vår och sommar..lovar!!

Kram
Marika

Ika sa...

Kommer i håg att du frågade efter tips om blommor till dina fönster och att du inte var duktig på att få dem att överleva. Tycker du lyckats riktigt bra, blommor ju för fullt i dina fönster.

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Hej gumman!
Bädda ner dig och skit i bloggandet tills det känns lättare. Jag har just varit där och är kanske lite fortfarande, om jag ska vara ärlig. Bygget går sakta nu eftersom Jonas har så mycket annat arbete för sig. Själv jobbar jag också som en tok och har med allt sammantaget jäkligt svårt att hitta bloggmotivationen.

Vet du att jag tänker på dig varje dag när jag lagar mat:-) Och våra vänner vet numera vem du är eftersom ALLA frågar var vi har köpt de fräcka kvarnarna.

Satt och vred på dem nu i morse och funderar på om de är engångs eller om de går att fylla på. Fast jag fick inte loss "kransen" under "hatten" så jag antar att de är engångs, eller?

Shit vad mycket snö ni har! Och jag som tycker att våra en och en halv decimeter är mycket...

Stor kram från Tosteberga