söndag 12 september 2010

Sicken pärs!

Idag lånade Trivselhus vårt hus.
.


De ville visa vårt hus för eventuella kunder.

Dealen var att de skulle få ha huset i två timmar. Två timmar tänkte vi, ingen fara. Det fixar vi. Inga konstigheter. Bara två timmar. Det är inte så farligt. Det kommer nog inte så många. Två timmar...det går fort.

Jomentjena vad fort det gick...NOT! Det var två evighetslånga timmar kan jag säga.

Jösses i min låda så mycket folk det kom!!!
.
Mitt stora misstag var nog att jag bestämde mig för att sitta hemma hos grannfrun. På så vis kunde jag min nyfiken i en strut kolla in vad det var för några som var sugna på att bygga hus.
.
Jag borde istället givetvis dragit iväg en sväng på en shoppingtur.
,
Inte för att grannfrun är dryg eller otrevlig på något sätt. Ni som hängt med mig ett tag vet ju vilka underbara grannar vi har. Nä, snarare för att det var overkligt och våldsamt jobbigt att se alla dessa människor i sitt hem.
,
Fy hundan så svårt det vara att slappna av. Den ena familjen efter den andra trillade in genom vår dörr. VÅR DÖRR! De gick runt runt runt både inne och ute. Flera varv. De fotade än det ena och än det andra.
.
Det var riktigt läskigt faktiskt. Att sitta så nära sitt eget hem och se en massa okända människor strosa runt i det som är vår trygga borg.
.
Efter visningen berättade Christian och Maria från Trivselhus att de var supernöjda med visningen och att "gästerna" varit nöjda över vad de fick se. Mest beröm fick Ludde och alla hans el-specialer. Nu lär de här människornas byggbudgetar gå åt pipsvängen antar jag:)
.
Det var ett bra tag sedan de mycket trevliga Trivselhusrepresentanterna lämnade oss.
.
Ändå sitter jag här nu och är helt slut och utslagen.
..
Hua vilken pärs det var!!!
.
Det var riktigt jä-la jobbigt..... MEN samtidigt jättekul! Hoppas att vi inspirerat någon idag.
.
Tack Christian och Maria för idag och tack för alla era rara ord och fina superlativ.

4 kommentarer:

Pernilla sa...

Klart ni har inspirerat och que loca eres! Det vet man ju att man inte är hemma när det är visning!!! Fast jag är kontrollfreak så jag hade gjort exakt likadant. besos!

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, gissa om ert hus varit till inspiration för en massa människor.

Kan nästan, nästan tänka mig våndan att se sitt hem invaderas! Men lite kul måste det ändå ha varit att så många ville titta, fast det skriver du ju också att det var.

Annorlunda känsla!

Agneta kram

Monica sa...

Usch, ja, jag kan föreställa mig att det kändes läskigt, men samtidigt måste du ju ha blivit litet stolt över att så många tyckte om ert hus!
Och vad jag har sett ifrån ert hus och trädgård, så behövde ni ju inte "styla" huset innan, det ser redan stylat ut! (OBS! Avsett som en komplimang!)
Ha en vilsam söndagskväll, kram, Monica

Anonym sa...

Snälla börja blogga igen ;))
Man blir så glad av dig;))