onsdag 8 september 2010

Gud ville och skorna höll

.

.
Staketet är uppe och det är bara onsdag!
.
;-)

8 kommentarer:

Elisabeth sa...

Hej! Har beundrat dina betongalster och är lite sugen på att testa själv...Men undrar hur ni har gjort efter med slipning o dyl vad ni använt? Tack för en jättebra blogg, läser varje dag=)

Maria sa...

Godmorgon Elisabeth, tack för din kommentar:)

Vad kul att du är sugen på att testa lite betonggjuteri. Det är jättekul. Kul men tungt, fast det är det värt.

Efter att betongen brunnit (låt det brinna i minst 2 dagar)har vi slipat alsterna med en slipmaskin. Det går åt mycket pappar men resultatet blir mycket bra. Därefter har jag tvättat betongen med betongsåpa. Det för att få bort smuts och damm och för att betongen i och med det skall bli vattenresistent (har jag läst)

Sedan är det bara att njuta av sina betongsaker:)

Hoppas att mitt svar var till belåtenhet. Om inte kontakta mig igen.

Lycka till!

Kram Maria

Snäckskalsdalen. sa...

Jösses anåda vilken fart det är på grejerna hos dig! Och det blev kolossalt snyggt! Verkligen!
Och det med sockorna var ju en superbra idé och snyggt blev det också, vilken källa till idéspruta du är på alla områden!
En handlingskraftig kvinna.
Agneta kram

Monica sa...

Jättesnyggt med planket! Och skönt med litet insynsskydd!
Ha en bra kväll, kram, Monica!

MIN LYCKA ♥ sa...

Grymt snyggt staket!! Allt är tipptopp. Hade lätt kunde blanda ihop din trädgård och ditt hus med en fin inredningskatalog och jag är mäkta avundsjuk;)!!

Kram och ha en go kväll.

ps. Jag förstår att Ludde inte är med på för många betongfigurer, men den dagen du är trött på ditt jobb så har du ett projekt att falla tillbaka på...det är inte illa, inte alla som sitter på såna kunskaper som att gjuta snygga figurer;)

Helén sa...

Vilken fin och mysig vrå ni fått i trädgården (ja en till förresten, altanen är inte fy skam den heller). Nu har du bloggat ikapp torkan du hade i somras (vilket du inte är ensam om) hinner inte med att kommentera alla dina inlägg. Fortsätt apruta ut ideér, det är så inspirerande att läsa :) . Är sjukt imponerad av alla dina betongalster. Försökte mig på det förra året, lyckades få till ett betongfat av rabarberblad. Men mer blev det inte, måste nog köpa hem en säck betong igen. Bra att ha hemma när/om andan faller på igen ;). Kramar

Sandra | Inspirera Mera sa...

Vilken underbar trädgård du har!

Anonym sa...

Hejsan
Vilken fin blogg!
Håller på att färdigställa våran framsida på vårt hus. Tycker er plantering är så fin!! Är det vit marmorkross ni har i den? Vart inhandlade ni den?
Mvh Moni