tisdag 13 juli 2010

Flamingo

Godmorgon.

Vaknar till ännu en dag med blå himmel och strålande sol. Temperaturen är redan hög och jag skuttar därför redan omkring i min bikini.

Jag älskar såna här dagar med denna temperatur! Vilken tur jag har som är hemma och ledig nu.

Under alla år har vi alltid rest bort på sommaren. Rest till varmare breddgrader....och sällan har vi varit borta kortare än tre veckor. Vi har varit så låsta tack vare allt engagemang med idrotten att vi inte tillåtits semester under höst/vinter/vår. Därför har det varit av stor vikt för oss att dra iväg under den bästa årstiden hemma för att kunna koppla av.

Undantaget kom under byggperioden (sommaren 2008) då vi var hemma (på bygget) dygnet runt. Det var första året vi inte reste iväg någonstans.

Året därpå kämpade vi med altanbygget och bokade in en sista minuten till Turkiet de sista veckorna på sommaren. Vi trodde att vi "behövde" komma bort och koppla av.

Pyttsan.... aldrig någonsin förr har vi längtat hem så mycket som då. Det kändes som att vi kämpat och slitit för något som vi lämnade när det äntligen blev klart för att avnjutas.

I år och särskilt efter den lååååånga kalla snöiga vintern har vi inte gjort annat än att längta efter vår och sommar och efter att få njuta ordentligt av allt vi slitit för hemmavid. Därför bestämde vi oss för att strunta i att boka resa till playa.

Nu är vi mer flexibla. Ludde håller inte längre på med idrott på elitidrott, och vi är inte heller beronde av barnens skollov. De är ju stora nu.

Nu börjar en ny tid för oss två. En tid där vi kan/ska njuta av varandra och där vi kan vara hur flexibla som helst. Skulle vi få lappsjuka så bokar vi in en sista minuten och drar iväg. Bara vi.

Någon lappsjuka har inte infunnit sig ännu.

Jag skuttar som sagt runt här i min bikini dagarna i ända och längtar hem när jag åker ner till centrum för att köpa hem lite mjölk.

Jag vill inte ens åka iväg till någon badvik eller strand vi har nära oss... som det är nu. Jag har ju min utedusch att svalka mig i när det blir för varmt. Jag har flera små oaser att sitta vid och de utnuttjar jag till max..

Förmodligen vill jag göra annat redan nästa vecka, men sålänge jag bara vill vara hemma och njuta av mina domäner så tänker jag bara vara just hemma:)

Apropå utedusch....
.

.
Kolla in längst upp till höger. Ser ni vad som finns där?
.
Häromdagen köpte jag mig en flamingo. En såndär ful sak i plast ni vet. Det är en grej jag aldrig någonsin ens i min vildaste fantasi trott att jag skulle ha i min ägo.

Jag vet inte vad det var med den där flamingon...... men jag köpte med mig den hem som sagt.

(De randiga kuddarna har jag köpt på Hemtex för dig som undrade)
.

.
Den står tillsammans med hägern jag köpte förra året vid uteduschen.
.

.
Riktigt ful är den men jag tycker ändå att den gör sig väldigt bra vid utespat.

.
Så nu vet ni det.
.

Att jag skuttar runt hemmavid dagarna i ända i bikini och duschar med en flamingo då och då:)

8 kommentarer:

Monica sa...

Ja, ja, jag säger ingenting, så har jag ingenting sagt...
Ha det så skönt hemmavid!
Kramar, "Monkan"

petra sa...

visst är det skönt att "bara vara" hemmavid.
jag springer oxå i min bikini så fort jag vaknar ; )

Men idag regnar det minsann lite här, men det är ändå varmt. Får ta en inne dag idag. Kan behövas ; )

ha det gottigt i solen och strutta på, hihih
kramkram

Linda sa...

Cool!
Skönt att du är tillbaka. Ha en riktigt mysig semester.
Kramis!

Snäckskalsdalen. sa...

Jag kan inte säga annat än att jag tycker det är riktigt kul med en rosa flamingo eller nå't annant i samma stil - det är liksom lite humor för mig. Jag älskar det! Och den gör sig verkligen. Duscha och skutta med den!
Ha det riktigt gott i värmen!
Agneta kramar

Min Lycka sa...

Flamingon är ju störtskön! Me like!Jag försökte få min bror att köpa en tapet med flamingosar, men den var dyr som attan..

Är avis på ditt väder!! Det regnar och åskar som aldrig förr..men men sommaren är väl inte slut..än..!

Grattis till guldet:)

Kram från sommarstugan i
Bohus-Malmön

Evelina sa...

Roligt att du är tillbaka på bloggen, har saknat dig ju...
Håller med dig om att det är skönt att bara vara hemma. Har varit hemma i 3,5 vecka nu (förutom lite kortare turnéer) och jag är fortfarande inte less ;-)

A House With A View sa...

Duscha vidare med flamingon, fniss. Du har såå mysigt på din altan!!

Kramiz aka

Ika sa...

Jag som trodde du duschade med Ludde. Ack så fel jag hade!