söndag 22 februari 2009

Bloggis date.

Vilken härlig söndag,

Ja faktiskt... vi har idag genomlidit snöoväder, trafikkaos, våldsamma problem för mig och Ludde att ta upp våra bilar den långa backen som leder upp till vårt hus, våldsamma vurpor med trasiga jeans och svullet knä. Borttappad mobil i snödiket som hittades efter mångt och mycket frenetiskt letande. Trots allt det har det varit en toppen kul söndag!

Varför?

Jo för jag fick träffa Malvis IRL för första gången!

Det var hur skoj som helst, lite pirrigt i början men när vi väl stod där "face to face" så var det bara liksom...... nej men hej på dig Malvis som om det var det mest naturliga i världen.

För mig har Malin som hon faktiskt heter egentligen varit en alldeles speciell bloggkompis sedan den där första gången hon kommenterade hos mig. Det var i samband med vår flytt till nya huset. Malin själv hade inte bloggat särskilt länge vid den tidpunkten. Jag kommer ihåg att hon skrev ett inlägg där hon berättade att vi just fått flytta in till vårt nya hus och hon undrade hur det kändes under en av hennes många sömnlösa nätter. Jag minns även att jag glatt kommenterade tillbaka hos henne och det visade sig att jag var den första att kommentera på hennes blogg;)

Malin skriver alltid så rara kommentarer och har själv en jättefin blogg. Hon är superduktig på att lägga upp fina inspirationsbilder och på något mystiskt vis luktar det gott om hennes blogg:) Malin och hennes man har en stor fin tomt och är i startgroparna till att bygga ett eget hus.

Jag har länge velat träffa Malin "på riktigt" och nu denna härliga söndag infriades så alltså min önskan.

Vi träffades i Botkyrkahallen i samband med att Balrog mötte Engelholm i den näst sista omgången i elitserien. Med var även Malins bägge barn. Villiam, ni vet grabben som sover i den fina sängen som hans mor själv snickrat ihop, och dottern Josefine som själv har en söt liten inredningsblogg med namnet Liten smula ;-)

Till barnens förtjusning blev det många mål i matchen som för övrigt vanns av Balrog med hela 12-3.

Det blev närapå rena rama släktkalaset för Malvis och kottarna då de fick träffa mina svärföräldrar som är hängivna bloggläsare. De läser inte bara min blogg utan även alla bloggar jag själv tycker om:)

De fick träffa Ludde, Mange och...

De fick även träffa Rebecca........

.
....och då tyckte jag att det var på sin plats att fota våra söta tjejer. Jag kan säga att jag frågade Lill-Malvis lillebror om han ville vara med på bild men han avböjde vänligt men bestämt;)

.
Efter matchen gick Lill-Malvis på autograf jakt i Botkyrkahallen. Vi har ju som bekant idel landslagsstjärnor i laget, och för en tjej som själv spelar innebandy är det ju givet att ta tillfället i akt. Helt klart, skulle jag me ha gjort!
.
Det gulligaste idag var nog ändå när lilla Josefine ville ha Alexandras autograf och även ett foto jämte henne.
.
Hihi... Lill-Lundinskan och Lill-Malvis;-)

.
Men...bäst idag var ju ändå att jag fick träffa goa, söta, rara, fina Malvis på riktigt!
.
Jag kramade om henne en, två, tre, fyra.... ja många kramisar blev det;-)



Puss på dig Malvis och tack för idag!

22 kommentarer:

Tinnar och torn sa...

Halloj din toka! Ser framför mej hur ni kämpar på i snömodden. Era stackare. Jag fick åka hur sakta som helst till jobbet. Jag trodde aldrig jag skulle komma fram men det gick till slut. Så attans halt och slirigt! Lyllos dej som träffat Malvan idag då. Synd att jag jobbade, hade gärna följt med annars....så himla typiskt...aldrig får man hänga med på någe roligt....snyft...;o)

Men det blir väl fler gånger hoppas jag. Ha det super så hörs vi! Kramis Pellis unedrfu

Anonym sa...

"Skickar med lite kryddor".... LIIIITE?!?

Vi har hela bänken FYLLD av hur många härliga burkar som helst!!!

Du är inte klok;)

Skönt att det bara var byxan som sprack och att ni hade flyt att hitta telefonen där i snöhögen!

Kram Malin

Familjen Eriksson sa...

Hejsan svejsan! Det här måste vara bästa vintern på läääänge. Snö överallt!!!

Kul att få träffa Malvis! Jag ser att du gav henne lite "gorilla-armar" lika som Pellan fick... ;)

Hoppas att sviterna efter snöäventyren inte är alltför onda.

Pusspuss!

Maria - Villa Krutbruket sa...

Vad roligt att träffas IRL!
Kul att du är tillbaka på bloggen.. Ha en bra dag! Kram Maria

Ina sa...

Välkommen tillbaka.. så roligt att se dig här igen.

kramis
Ina

Anonym sa...

Hej!

Låter som en händelserik dag!!!! Vad kul att träffa Malvis-Malin live! Fint kort på er båda!

Blev så full i skratt när jag läste att du tyckte att Malvas Rum luktade gott. Du är för rolig du! Kan du utveckla detta? Tänk om du tycker att just MIN blogg luktar unket eller så.... Hemska tanke. Nu skall jag sniffa vidare och undersöka om jag hittar några dofter i cyberspace.

Ha det så bra!

//Charlotta.

Erika sa...

Förr fanns det en man som råkade tappa sin förlovningsring i snön. I panik vad damen som bar den andra ringen skulle säga fick han tag på en metalldetektor som visade vägen!!

Hoppas knät mår bättre och att mobilen fungerar som den skall

Katarina sa...

Vilken inspirerande och mysig blogg!
Mvh Katarina

Anonym sa...

Halloj du, vad glad jag blir att du låter dig lik! Klart att Katta sa att du varit och hälsat:) Kände du igen henne i reportaget? Det är hon som står där vid elden.
Tänkte på dig när jag såg att det var en bild på mina stövlar och en bild på gungstolen, de sakerna förknippar jag med dig liksom:)
kramis
*skickar en bulle i bloggosfären*

Erika sa...

Lilla jag igen.....ville bara säga hej!

Läste din kommentar hos Viveka och blev bara såååå glad att se att du är ute o tittar in hos oss andra. Kram på dig!

Anonym sa...

Hej lilltokan!
Kan meddela att intresset för innebandy har höjts rejält här hemma. Josefine lös av lycka när hon kom hem från träningen idag och är supertaggad inför helgens match mot Storvreta... kul! William har också drabbats av en lätt innebandyfeber och sitter just nu klistrad framför tv´n och kollar matchen mellan AIK - Storvreta och är inte så lite impad att ni har bästisar med där i laget;) KUL!!

Kram Malin

Tinnar och torn sa...

Hojt Roddgurt!!!! HAHAHA..... jeeezez I crackar upp my själv.....

Jaså Malvgurt....hahahahahaaaaaaa...
mahahaha.....(sorry ska skärpa mej nu)...hon har alltså hamnat i kryddans förlovade land ;o) Nice...hahahaha....nä detta går inte ...måste nog sova nu. Har ju jobbat inatt och gick aldrig och lade mej...har just nu gått in i femtionde andningen eller nåt.... Puss på dej så hörs vi imorrn kanske?? Krammis Pellgurt Plucifer....? Hahahahaaaaaahahaa....


HAHAHA......

Josefine sa...

Hej!
Det var kul att träffa dig. Du får jätte gärna komma och titta på när vi har match någon gång. På söndag t.ex. Då ska vi möta Storvreta.Vad tror du det bli på machen? Jag kanske tror på 5-8 eller 8-5... men man kan ju inte se i framtiden hur machen slutar.

//Josefine

Tinnar och torn sa...

Hihihi...jag SKA gå o lägg mej nu...heheehehee...kram o gonatt Råttgurt hahahahahaaaaaa...hihi felåtfelåt...hihihi

Entictur...???diktatur nä inge rolig...konstriktor....nä inte det heller...men Råttgurt hahahaha DET är kul som faan.... Råttgurt och Pellgurt Mohahahahahaha....

Tinnar och torn sa...

Alla gurtar e bra gurtar mjehehehehe

Belfiore sa...

Hej på dig!

Det är så kul att kika in å läsa lite hos dig då å då. Du har en rolig och inspirerande blogg! Det är fantastiskt att ni hittar så fina vänner i varandra!

Ha det bra!
/Maya

svartataket sa...

oj, det låter som en tung helg men ändå bra då!!

KRAM

Maria - Villa Krutbruket sa...

Heej!
Har lagt upp planlösningen för ett tag sen, du ser genväg till dom på höger sida..
Ska ni hitta på denna veckan då? Nåt roligt som sker?
Ha en mysig tisdag morgon..
Kram Maria

Tinnar och torn sa...

Godmorning sunshine!

Du får så gärna snylta på min lista!! Har soooovit länge så nu är jag inte lika fnittrig längre haha...nu ska jag ut och hämta in lite ved. Vi hörs! Kramis Pellis Fraviene låter lite italienskt sådär...

sandyekman sa...

Hej Roddan!
Vilken härlig dejt ni hade!
Lyllos, lyllos, lyllos!
Snart hoppas jag kunna visa dig å Ludde våran belysning så ni vet hur fint det blev.
Pussar på ditt ömmande knä å hoppas du mår fint!

Erika sa...

Jag kommer till Stockohlm på kvällen den 27:e och skall sova hos en kompis i Bromma. Sen tänkte jag gå åp mössan så länge jag orkar på lördagen. Tåget går hem vid sju tiden på kvällen.

Jo det var min gubbe men i mitt liv innan jag skaffa hus. Mao inte samma gubbe som jag har nu.;-)

Josefine sa...

Hej!
Maria kan du inte hälsa till Alexandra att jag blev så himla glad av kommentaren och att hon önskade mig lycka till på matchen!
Nu ska jag ge gärnet och försöka dribbla så gott jag kan!

Kram Josefine!